Test av Swegmarks Natural Beauty amningsbh – del 2 – amning

Jag kör ett litet race med testrecensioner av amningsbhar här nu tänkte jag. Jag har testat att amma en tid nu med alla utom två så dom kommer väl om någon/några veckor. Den här gången ska jag testrecensera en Swegmarks Natural Beauty. Del 1 av den här testrecensionen som jag skrev när jag var gravid hittar ni HÄR!

Ni hittar Swegmarks Natural Beauty HÄR!

Amning med BHn – toppen för liggande amning!

Det är enkelt och smidigt att amma med Swegmarks Natural Beauty. Speciellt bra tycker jag den är att ha på natten eftersom urringningen är såpass hög och då slipper jag vakna av att jag är dränkt i mjölk. Jag ska försöka förklara varför. Jo, när jag ligger på sidan så vill det övre bröstet gärna ramla ur sin kupa och då kommer bröstvårtan väldigt nära urringningen om den är låg och då flyttar inte amningsinlägg med eftersom de hindras av urringningens kant och resultatet blir en bröstmjölksvåt bh som blir alldeles kall. Detta problemet slipper jag alltså med Natural Beauty.

Utseende

Jag använder inte bara den här amningsbhn på natten, jag använder den på dagen också, men då måste jag kombinera med toppar som har lite högre urringning så att bhn inte sticker upp över kanten.

Jag tycker inte jag har nåt problem med att brösten skulle plattas till eller se små ut i den här bhn, antar att jag kanske inte kommer ha nåt sånt problem så länge jag ammar. Brösten ser perfekt stora ut tycker jag!

Storlek

Jag tycker min Natural Beauty passar perfekt nu. Under graviditeten så var den lite trång under bysten, men nu sitter den perfekt. Jag har den i storlek 75D och även kupan är perfekt för mina bröst.

Passform efter tvätt

Bhn håller jättebra även efter några tvättar. Passformen har inte ändrats något.

En liten jämförelse

Här kommer en liten jämförelse av del 2 av testerna av bhar. Jag fyller på här allt eftersom jag testar bhar 🙂

Alla fyra bharna som jag har testat har varit väldigt sköna och bekväma. Carriwells och Boobs Fast Food använder jag under dagtid eftersom dom är lägre i ringningen och sticker inte upp under mina linnen och toppar lika lätt.  Till natten använder jag alltid Swegmarks Smooth Line eller Swegmarks Natural Beauty för då får amningsinläggen plats bättre även när jag ligger på sidan och bröstvårtan flyttar sig. Hittills har dom två varit dom bästa sov- och liggamningsbharna.

Swegmarks Smooth Line och Boobs Fast Food använde jag när brösten var som mest svullna precis när mjölken runnit till. 🙂 Swegmarks Smooth Line har jag i en större storlek så därför var den toppen!

Boobs Fast Food är mest flexibel under bysten och det känns inte ens att man har en BH på sig! Perfekt för BB-väskan! Den skymmer också mer av bröstet när man ammar, bra för den blyge 😉

Del 1 av alla testrecensioner:
Del 2 av testrecensioner hittills:

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här