Test av LoveMilks amningstopp

Förra veckan fick jag hem en amningstopp från LoveMilk som jag har testat. Här kommer recensionen!

Det är amningstoppen Esme som jag har provat:

20130826-192239.jpg

Ni hittar den på LoveMilks hemsida här: Amningstoppen Esme från LoveMilk

Om LoveMilks amningskläder
Det här är mitt fjärde amningsplagg från LoveMilk och jag har ett av deras stickade plagg här hemma också, men det är fortfarande lite för varmt för att använda det (recension kommer snart). Efter att ha testat flera av deras plagg så kan jag säga att jag är riktigt imponerad över designen och dess uppfinningsrikhet! Amningsfunktionen är skickligt dold och dom flesta plagg går att använda under graviditeten också! Plaggen är inte tråkigt neutrala så som amningsplagg kan vara, utan de är moderiktiga med tryck, ränder och färger!

Utseende
Jag har valt att testa amningstoppen Esme med en tryckt guldfjäril fram. LoveMilk har många snygga amningstoppar, men jag valde just denna för att den passar till alla mina färgade treggings som jag har köpt efter graviditeten. Speciellt nöjd är jag med den tuffa kombinationen med den här amningstoppen och mina röda treggings! Hur hett är inte det?! Jag är helnöjd!

Toppen är lite oversize, vilket jag tycker är väldigt skönt. Nu efter graviditeten är ju inte varje dag en smal dag längre (inte för det var det förut heller precis 😛 )! Ärmarna är så kallade holkärmar och det är också därifrån man ammar och tack vare en inre panel så syns inte BHn genom ärmen. Toppen är lite längre bak en fram, men jag tycker att hela toppen hade kunnat vara lite längre (jag gillar långa toppar), men den satt bra ändå.

På bilden till vänster har jag ett svart amningslinne på mig under toppen och bilden till höger har jag bara LoveMilks amningstopp. Som ni ser så är skillnaden marginell 🙂

20130826-200150.jpg

Amning med toppen
Amning i den här toppen är väldigt smidigt! Öppningen sitter i armhålan. Det övre tyget dras upp över bröstet eller smidigast åt sidan så att tyget hamnar mitt emellan brösten. Det inre tyget från innerpanelen dras neråt så att det hamnar under bröstet. Smidigt, enkelt och diskret! Varken urringning eller mage syns! Ett litet knep för att tyg inte ska glida för barnets mun är att föra ärmen på det bröstet man ammar så nära halsen som möjligt, då stannar nämligen det övre tyget kvar mellan brösten istället för att glida iväg. Läste på LoveMilks hemsida att man kan amma från båda brösten samtidigt med den här toppen och ja, det kan jag absolut tänka mig att man kan utan problem!

Så här enkelt ammar man i den här toppen:

20130826-201239.jpg

Storlek
Jag har toppen i storlek S och jag är 168 cm lång och väger för tillfället 71 kg. Jag har rätt lång överkropp så toppar kan ha en tendens att vara korta på mig, men den här toppen är längdmässigt perfekt på mig även om jag föredrar några cm extra.

Material
Toppen är tillverkad i LoveMilks ekologiska bambu-tyg som är miljövänligt framställt utan kemikalier. Tyget är silkeslent, har ett härligt fall och en vacker lyster.

Tidigare recensioner av amningsplagg från LoveMilk:
Test av LoveMilks amningsklänning
Test av LoveMilks amningstopp Susie
Test av LoveMilks amningsnattlinne

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Petra

    Skit läcker bh.. Hade själv bara tråkiga svarta och vita, det kommer jag lägga pengar på till nästa gång:)

    Svara
  2. jasmine

    hej såg din blogg och tyckte den va bra mycket tips och idet jag är också 26 och väntar mitt andra barn har bf i dec såg att du had elagt upp amnings trya vad smart använde aldrig de till min första som men tänkte till min andra vart har du köpt den?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här