Test av GlamMoms amningsbh – del 2 – amning

Nu har jag testat att amma med GlamMoms snygga amningsbh i några dagar och tänkte att det var dags att skriva del 2 av testet av den amningsbhn. Del 1 skrev jag när jag testade den när jag var gravid. Del 1 av testet hittar ni HÄR!

Ni hittar GlamMoms You! Lingerie Amber Plum amningsbh HÄR!

Amning med bhn

Det är enkelt och smidigt att amma även med den här amningsbhn. Clipsen för att öppna för amning är en aning trögare än på de andra bharna jag har provat, men det är inte svårt att öppna och stänga så det är ingen fara. Den här bhn använder jag bara till dagen för då vill jag vara lite extra fin och få en liten större hylla 🙂

Utseende

Den här amningsbhn har inga byglar men ger ändå ett litet extra lyft! Det är kul att få vara lite extra läcker även nu när man har blivit mamma och ammar.  Den här bhn är riktigt bra under lite mer urringade toppar tack vare den djupa ringningen. Den är faktiskt den enda som inte sticker upp under någon av mina toppar! Jag hoppas GlamMom får in en sån här vit snart så att jag kan använda även under mina vita toppar 🙂

Bhn putar fortfarande ut i mitten som jag visade i min första recension, men det syns inte utan på kläderna längre. Antar att det är för att bomberna putar ut mycket mera nu 😉 så det syns inte längre haha!

Storlek

Jag tror att jag har valt en storlek för liten. Bhn passar ändå men kupan känns lite liten eftersom bröstvårtorna nästan vill hoppa ut och då blir det svårt att ha amningsinläggen på mitten av bröstvårtan eftersom dom sticker ut utanför bhn då… Men som sagt funkar det ändå, det är bara amningsinläggen som hamnar lite fel. Hoppas jag slutar läcka snart!!!

Passform efter tvätt

Bhn passar lika bra nu efter tvätt som innan. Ingen förändring efter att ha tvättat den några gånger helt enkelt!

En liten jämförelse

Här kommer en liten jämförelse av del 2 av testerna av bhar. Jag fyller på här allt eftersom jag testar bhar 🙂

GlamMoms amningsbh är hittills den snyggaste dag-bh. Det känns lite extra lyxigt att glida runt i en sån bh på dagen även om den inte syns utåt. Eller jo, det syns ju utåt eftersom jag får en liten större hylla även fast den är bygel-lös 🙂

GlamMoms,  och Boobs Fast Food använder jag under dagtid eftersom dom är lägre i ringningen och sticker inte upp under mina linnen och toppar lika lätt.  GlamMoms har såpass låg ringning att jag inte har haft problem med att den sticker upp under någon av mina toppar! Till natten använder jag alltid Swegmarks Smooth LineSwegmarks Natural Beauty eller Swegmarks Victoria för då får amningsinläggen plats bättre även när jag ligger på sidan och bröstvårtan flyttar sig. Hittills har dom två varit dom bästa sov- och liggamningsbharna, men jag använder dom även till dagen när jag har en högre ringning på mina kläder.

Swegmarks Victoria är extra bra om man lätt fryser om brösten eftersom dom är gjorda i ett nytt tekniskt material som heter Thermo Cool som värmer kroppen när den är kall och kyler när den är varm.

Swegmarks Smooth Line och Boobs Fast Food använde jag när brösten var som mest svullna precis när mjölken runnit till. 🙂 Swegmarks Smooth Line har jag i en större storlek så därför var den toppen!

Boobs Fast Food är mest flexibel under bysten och det känns inte ens att man har en BH på sig! Perfekt för BB-väskan! Den skymmer också mer av bröstet när man ammar, bra för den blyge 😉

Del 1 av alla testrecensioner:
Del 2 av testrecensioner hittills:

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här