Test av Boob amningsbh – del 2 – amning

Här kommer del 2 av testrecensionen av Boob‘s amningsbh! I första delen testade jag ju amningsbhn när jag var gravid. Nu kommer resten av testrecensionen där jag har testat att amma med BHn 🙂 Ni hittar del 1 av testrecensionen HÄR!

Amningsbhn från Boob är den här Fast Food som är på bilden här nedanför.

Ett måste i BB-väskan!!!!!!!!

Den här amningsbhn är absolut ett måste i BB-väskan! Efter förlossningen så var jag öm och fortfarande stor precis under bysten och ville absolut inte ha på mig något tajt. Första dagen på BB så tog jag inte på mig nån BH alls. Mjölken har ju inte riktigt runnit till än så brösten läcker ju inte eller så. Men redan andra dagen såg jag att mina bröst började svullna så då började jag använda min Fast Food-bh och den var jättekön att ha på sig eftersom den inte sitter åt under bysten. Jag provade också H&M’s amningslinnen med inbyggd BH men det gjorde bara ont att ha på sig dom så jag använde bara min Fast Food-bh och nattskjortor hela andra och tredje dagen. Av alla amningsbhar som jag har testat var den faktiskt den enda som jag kunde använda dom första dagarna! Brösten svullnar väldigt mycket när mjölken rinner till och då kan det göra rejält ont att ha på sig en för tajt BH. Om man inte har en skön bh då så kan man rädda sig genom att klippa upp ett par nättrosor och använda som bh (tips från läsarna!)! Jag behövde inte det för den här bhn var tillräckligt flexibel och mjuk för mina boobies 🙂

 

Amning med BHn
I min förra recension beskrev jag hur man gör för att amma med den här BHn och jag tog även bilderna här nedan för att visa er hur man öppnar upp för amning. Ni kan läsa mer om det i mitt förra inlägg. Som ni ser på bilderna så öppnar inte Boobs Fast Food bh upp för hela bröstet utan bara för bröstvårtan och ett parti med hud runt om. Alla andra bhar jag har testat tar man ner allt tyg när man ska amma så att bröstet lämnas helt naket. Jag uppskattade den här Fast Food-bhn väldigt mycket när jag ammar bland folk. När jag var på BB och skulle amma i allrummet så kände jag mig inte lika naken eftersom bebisen liksom dolde hela bröstet med huvudet 🙂 Jag tyckte det kändes väldigt bra. Jag vet inte om jag kommer vänja mig vid att flasha för främmande människor men jag tyckte hur som helst att det kändes bra att slippa flasha nu i början 🙂

Jag tycker att det är väldigt bekvämt att amma med den här bhn. Bröstet kommer fram på ett bra sätt och jag har inte haft några problem med att tyget kommer i vägen för bröstvårtan. Ibland när jag sitter i vissa positioner så har tyget kommit nära bebisens mun, men då har jag tagit undan det och använt en klädnypa, en liten hårklämma eller snott det för att få bort det.Utseende och storlek

En liten uppdatering av utseende och storlek. Ni som har följt mig vet att jag inte gillar när bysten blir platt och därför använder jag alltid push-up-bh. Ett par dagar efter FL blev mina bröst kanonstora! 🙂 Dom gick från kupstorlek C till storlek E!! 😛 Och tuttarna stod ut precis som två sillisar! Jag var superglad! Men nu har svullnaden gått ner lite och jag har D-kupa  nu och Fast Food bhn har passat hela tiden. Både under graviditeten, när jag hade E-kupa och nu när jag har D-kupa. Brösten står fortfarande ut som sillisar och blir definitivt inte platta av BHn 🙂 Jag tog storlek M på min BH.

 

Passform efter tvätt

Jag har tvättat min BH ganska många gånger nu. Det kommer ju mjölk på den hela tiden och då blir tyget hårt när det torkar 🙂 Haha! Passformen har inte ändrats alls, den sitter fortfarande perfekt! 🙂

.

Jag är verkligen supernöjd med den här BHn och jag kan verkligen rekommendera den!

Fråga gärna om det är något mer ni undrar!!! 😀

Del 1 av alla testrecensioner:

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Catarina

  Tips är att införskaffa en amningsjal! Väldigt praktiskt och tillåter både dig och bebis lite privacy när du ammar! Är inte heller bekväm med offentlig amning vare sig för mig själv eller andra…

  Svar från Emma: Tack för tipset Catarina! Jag tror jag ska göra det 🙂

  Svara
 2. Malin

  Jätte bra blogg! Kul att läsa om dina tester.
  Har en fråga ang storlek, vet inte om du kan svara men annars kanske någon annan kan.
  Jag har stl 75E i vanliga fall alltså är jag ganska liten runt.
  Är rädd för att stl L då blir för stor runt om. Säljs fast food bhn i några butiker?
  Ha en bra dag! Kram

  Svara
  • Emma

   Tack så mycket Malin!!

   Jag har faktiskt ingen aning om fast food bhn säljs i några butiker, men man kan ju beställa två storlekar och skicka tillbaka den som inte passar. Kostar kanske 40 kr extra eller nåt med returfrakten (men det kostar ju att ta sig till butiken också). Om du har 75E innan mjölken till så vet jag inte riktigt, men om du har 75E med mjölk i brösten så passar nog fast food bhn i storlek M. När mina bröst var som mest svullna hade jag typ E-kupa och då passade den på mig ändå. Boob har en storleksguide för fast food bhn. Prova att ta en titt i den 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här