Tävla om ett bebis-leksakskit!

Hej på er!

Idag har jag kört igång en tävling på min instagram i samarbete med leksaksbutiken Lillabus.nu. Det ni kan vinna är ett vinstpaket med en ursöt kanin från Jellycat, en aktivitetsleksak, en hund med hänge från Taf Toys och en kanin snuttefilt, till ett totalt värde av 606 kr! Kaninen är min favorit, så mjuk och gosig! 

Tävla gör ni enkelt på min instagram där jag heter @pasmallen.nu

Jag vill också passa på att tipsa alla mina läsare om att ni får 25% rabatt om ni anger “pasmallen25″. Koden gäller till och med den 7:e augusti!

Lycka till allihopa!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. emma

  Hej! Har en fråga till dig. Vet att du fick hem en ergobaby 360 med spädbarns inlägg. Funderar på att köpa en sån. Så jag undrar vad du tycker om den? Kostar ju en del så man vill vara säker innan man köper en. Mvh emma

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej Emma! Jag har en ErgoBaby Adapt och en ErgoBaby sport med spädbarnsinlägg, men ingen ErgoBaby 360 tyvärr. Men jag tycker väldigt bra om ErgoBaby i allmänhet så jag är säker på att jag skulle tycka om ErgoBaby 360 också 🙂 Min klara favorit hittills är iaf ErgoBaby Adapt som man inte behöver något spädbarnsinlägg till:
   http://pasmallen.nu/nya-ergobaby-adapt/

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här