Tävla om en gravidfotografering!

Var med och tävla om en gravidfotografering!
Nu efter graviditeten är magen bara ett minne blott! Man glömmer så fort! Jag valde att föreviga min gravidmage genom att göra en gravidfotografering så att jag kan pryda väggarna här hemma med den stora magen 🙂
.
Nu kan ni andra som också vill föreviga era magar vara med och tävla om en gravidfotografering av Sabine Schnell på Makalösa Minnen!
.
Fotograferingen tar cirka 1 timme och utförs i ditt eget hem och/eller utomhus här i Göteborg med omnejd (max 4 mil från gbg). Det finns möjlighet att byta kläder under fotograferingen. Du får 3 högupplösta digitala bildfiler. För bästa resultat träffas du och fotografen innan för att ni ska lära känna vandra, för att se ljussättningen i ditt hem och för att diskutera vilka bilder som ska tas.

Det enda ni behöver göra för att delta är att kommentera här nedanför att ni är med och tävlar!
OBS! För att kunna delta i den här tävlingen måste du befinna dig i Göteborg med omnejd, max 4 mil från gbg.
.
Jag kommer att kontakta vinnaren via mail (jag ser er mailadress när ni kommenterar)!
.
Tävlingen pågår fram till den 25:e april 12.00!
Lycka till!!!

Relaterade Inlägg

11 Kommentarer

 1. Mina Forotan

  Jag vill anmäla mig till tävlingen! Jag bor i Stockholm men både jag och min man kommer från Göteborg (Hisingen) och är där ofta eftersom min familj bor kvar där. Vår lilla flicka beräknas komma 19 juli =))))

  Svara
 2. Åsa

  Hej!
  Jag vill jättegärna vara med och tävla. Tyckte det vore roligt att föreviga graviditeten med så fina bilder =)
  Lillen/lillan är beräknad att titta ut 9 maj. Jag bor på Näset i västra Göteborg.
  Jättekul att följa din fina blogg!

  Svara
 3. Linda

  Hej.

  Jag vill gärna vara med och tävla, ser ju vilka fina bilder hon har knäppt på dig och din mage. Jag bor i Göteborg och är just nu i vecka 23, beräknad förlossning 26 augusti. Hade varit jätte roligt 🙂 Linda

  Svara
 4. Johanna

  Hej. Är gärna med och tävlar, känns som man kommit lagom långt in i graviditeten nu, är i v 31 =)

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här