Tävla om AngelSounds!

Nu lagom till jul så tänkte jag att ni underbara läsare skulle få chansen att vinna en fin julklapp från mig i samarbete med AngelSounds! Inte bara en, utan TVÅ av er har chansen att vinna varsin doppler från AngelSounds så att ni kan lyssna på era bebisar därinne i magen!
.
Jag har själv en doppler som jag använder när jag & min sambo vill lyssna på vår lille därinne i magen! Det är verkligen helt fantastiskt! Jag kommer aldrig glömma när jag fick höra vår sons hjärta slå för första gången! Från omkring vecka 12 kan man börja använda sin AngelSounds för att höra bebisens hjärta. Man kan även höra andra ljud som t.ex. hicka och sparkar med sin AngelSounds. Jag tyckte att min doppler var ett bra hjälpmedel också när jag kände mig orolig för bebis innan jag hade börjat känna fosterrörelser. Många får ju ingen bekräftelse på att bebisen är ok därinne förrän vid rutinultraljudet och då kan det vara lugnande att få höra hjärtslagen på bebisen i magen innan dess. Med AngelSounds kan man också spela in hjärtslagen på sin dator om man skulle vilja skicka till vänner och familj 🙂
.
Ni kan läsa mer om AngelSounds HÄR
.
Tävlingspriserna är en rosa och en grön AngelSounds värde 440 kr/styck!
.
.
.
.
.
Allt ni behöver göra för att delta i tävlingen är:
.
 • Följa min blogg på Bloglovin’ HÄR eller gå in och gilla min blogg, “På smällen”, på facebook HÄR
 • Gå in och gilla AngelSounds på facebook HÄR (svenska & norska facebook-sidan är samma)
 • Kommentera det här inlägget där ni skriver att ni är med och tävlar
.
Jag kommer att kontakta vinnaren via den mail som ni anger i er kommentar på det här inlägget, så var noga med att skriva rätt mailadress.
.
Tävlingen pågår fram till den 24:e december 12.00. Min ambition är att presentera vinnaren på julafton, men det kan hända att vinnaren presenteras på juldagen istället…
.
Lycka till!!!

Relaterade Inlägg

25 Kommentarer

 1. Emma

  Jag är med och tävlar! Kunde inte hitta angelsounds – sidan på fb jag skulle gilla inte via din länk heller men gillar iaf din blogg på fb!
  Har velat haft en sånhär sen jag vart gravid men har inte haft råd, skulle va guld värt! 🙂
  Håller tummarna, Kram! 🙂

  Svara
 2. E

  Men & tävlar
  & hoppas jag vinner så jag kan slippa gå runt & oroa mig efter mina tidigare missfall (5st)
  håller tummarna & denna skulle bli den BÄSTA julklappen

  Svara
 3. Nathalie, mamma till Alissa

  Jag är mer än gärna med och tävlar! 😀 Är visserligen inte gravid nu men jag vill gärna lyssna på nästa barns hjärtslag när jag vill utan att behöva vänta till besöken hos barnmorskan!

  Håller tummarna, skulle bli en kanon julklapp 😀

  Har gillat på fcebook, både din blogg och angel sound! 🙂

  Kramar!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här