Tävla om 3 presentkort hos Lekmer!

Nu är det dags för en ny kul tävling här på bloggen! Den här gången kan ni vara med och tävla om 3 presentkort hos Lekmer! Det är alltså 3 vinnare i den här tävlingen!

1:a vinsten –  500 kr
2:a vinsten – 250 kr
3:e vinsten – 100 kr

 

 Presentkorten gäller på följande märken: Kuling, StoyCarena, Jox

Kuling är Lekmers egna märke för ytterkläder så som vinter- och regnkläder. Stoy har massor av fina leksaker till barnens dockor. Låt dockan få sin egna matstol, vagga, bilstol och såklart barnvagn. Stoy har även fått in riktigt snygga springcyklar! Märket Carena har allt från barnvagnar, ståbrädor, åkpåsar till resesängar. Jox är Lekmers inredningsmärke, sååå fina saker! Jag vill ha typ allt till Lucas rum och har faktiskt passat på att köpa två grejer nu på Lekmers Helgjakt! Nästsista dagen idag så pass på!

20160228-185442-68082707.jpg

Allt på bilden är faktiskt från Lekmers stora helgjakt och det är upp till 65% rabatt! Jag köpte den mintgröna hyllan och förvaringslådorna till Lucas rum 🙂 Ni hittar Lekmers stora helgjakt HÄR!

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är:

– Klicka in på dom olika märken och välj ut någon/några saker som ni skulle vilja köpa om ni vann och kommentera det här inlägget

Tävlingen avslutas söndagen den 6:e mars kl 21.00!

Lycka till!!

Relaterade Inlägg

44 Kommentarer

 1. Linda

  Min stora tjej skulle bli överlycklig om hon fick Stoys dockmatstol i trä. Så den skulle jag köpa om jag vann. 🙂

  Svara
 2. Elin Haglund

  Jag innreder och förbereder för fullt till det lilla miraklet som ännu ligger i magen, BF 31 Mars. ❤ Om jag vann ett present kort skulle jag köpa den runda mattan, JOX Trendig Ullmatta 120cm strösslig, artikel nr 5049 ❤

  Svara
 3. Nettan

  Åh här hemma älskar vi Jox, sonen önskar sig de vita skrivbordet och jag har spanat in lampa och matta som skulle passa så bra ihop med vaggan som snart ska monteras till kommande bebis.
  Håller tummarna!

  Svara
 4. Pilla

  Åååhhh vad lustigt, jag var precis inne på Lekmers hemsida och tittade på Kulings nya kläder. Så fina. Våran lilla gosse behöver nytt eftersom han växer som tusan. Jag hänger inte med. Nu har han vuxit ur 56 å vi har knappt några kläder i 62 Håller tummar och tår för ett presentkort. Då ska jag och lille grabben klicka hem lite Bodys och byxor från Kuling:)

  Svara
 5. Lina Sällberg

  Från Kuling skulle jag vilja vinna regnställ droppe blå, nu när sonen äntligen ute börjat gå. En skottkärra grön från Stoy vore med skoj, eller varför inte en liten hoj. Från Carena vore annars Garpen sparkskydd bakåtvänd i svart bra att ha, ja då särskilt efter en lerig utomhusda’. Men barnrumsinredning som är ju så roligt, nog skulle en funkishylla från jox också vara dugligt.

  Svara
 6. Emmelie

  Drömmen vore att vinna en dockvag den svarta kombi vagnen som fanns till min son som idag sa att han önskade sig det efter att varit hemma hos hans plast kusin! Även grävskopan vore perfekt då han älskar att vara ute och leka och även pratar om grävskopa med! Håller tummarna å självklart skulle min son få vara med och välja själv då jag anser det betydelsefullt att barn får välja själva vad de ska tycka om att leka med å vill ha

  Svara
 7. Fanny

  I fredags plussade jag med min sambo! Är nu i v 5+2. Beräknat 27 oktober! Så lite varma baby kläder är aldrig fel❤️
  Kuling, Teddyoverall med öron, Creame
  Och en väska till mamma att bära alla lillens nödvändigheter i
  Carena, Sandhamn, Skötväska, 2016, Sand Dune

  Det finns ju massor att välja! Men om man måste välja…

  Svara
 8. Marie Alvas mamma

  Högst på önskelistan är Stoys docksäng i trä vit. Eller kulings regnställ droppe lila. Carena björkö bord och 2par stolar vit är också underbara. Något av dessa skulle jag vilja köpa.

  Svara
 9. Jessica Malmqvist

  Vår son på 17 månader fick en docka i julklapp som han älskar att leka med. Tar upp den och sitter med i famen, kramar och söver.. så sött!

  Då vi väntar syskon i april skulle det vara roligt att köpa detta set till vår “store” kille, så han kan vara med och ta hand om sin docka på samma sätt som mamma sköter om bebisen.

  http://lekmer.se/leksaker/dockor-gunghastar-o-gosedjur/docksangar-matstolar-o-tillbehor/stoy-dockvagn-matstol-spj%c3%a4ls%c3%a4ng-paket

  Svara
 10. Sandra - Gravid med första barnet

  Om jag vann hade jag varit sugen på att köpa
  Jox Trendig, Hylla, Funkis, Mint
  Carena, Karlsudd, Resesäng, Vit
  Carena, Flisan, Spegel till bilen
  Carena, Arholma, Babysitter Bouncer, Får, Svart
  Carena, Utö, Stol på bord, Giraffe
  Och en massa fler saker, men listan blir så lång om man ska rada upp allt fint man skulle vilja ha 🙂

  Svara
 11. Anna

  Kul med tävling igen!
  Jag skulle köpa en dockvagn till min treåring, finns ju flera fina att välja på från Stoy. Och till ettåringen skulle jag köpa ett sjölejon (också från Stoy) 🙂 Håller tummarna!

  Svara
 12. Frida

  Åh det finns så mycket fina grejer på lekmer. Jag skulle vilja ha det mesta från Jox, men gärna de runda pappboxarna till barnrummet. Vi har även letat efter den perfekta skötväskan som jag nu hittat från Carena, koster messenger bag. Himla fin! Jag håller tummarna för vinst

  Svara
 13. erica

  Vi flyttar om två veckor, och äntligen ska lillasyster få ett rum med omsorg i. Det är inte lätt att alltid ärva och vara nr 2 i syskonskaran. Dessutom fyller hon ett år om dryga månaden. Hade blivit såå glad om jag fick skämma bort henne med några saker från underbara Jox! Jag fastnade framförallt för hissgardinen trendig, och för bordet och stolarna.
  Håller tummarna hååårt hårt! Kram

  Svara
 14. Karolina

  Lillasysters 1-års dag närmar sig! Storebror är galen i alla slags fordon så det finns mest sådana leksaker även om han har en docksäng och några dockor också. Om jag vann skulle jag köpa en dockvagn och en matstol till dockorna. Det kommer båda att kunna leka med tillsammans!

  Svara
 15. Johanna

  Jag skulle vilja vinna lite saker från Stoy, tex docksäng och baddocka, att ge till min dotter i 3-årspresent nu i mars. Perfekt eftersom hon blir storasyster i april.

  Svara
 16. Camilla

  Om jag vann skulle jag välja inredningssaker från märket JOX, jättefina saker och framför allt färgerna. De blå-gröna nyanserna skulle passa perfekt i lillens framtida rum. 😀

  Svara
 17. Sofia

  Om jag skulle vinna skulle jag köpa den supersöta teddyoverallen med öron samt ett gäng av de fina pyjamasarna från Kuling till lilla bebisen i magen som är beräknad i början på april

  Svara
 18. Margit

  Upptäckte imorse att sonens galonbyxor var visst lite korta.. Så kuling regnkläder skulle behövas för kommande vattenlekar. Sen skulle minstingen få dregglisar eller nån fin body

  Svara
 19. Mia Haapaharju

  Väntar första barnet och hittar massor av fint på Lekmers hemsida 🙂 http://lekmer.se/barnklader/bodies-o-sparkdrakter/sparkdrakter/kuling-teddyoverall-med-%c3%b6ron-creame Den här teddyoverallen är ett måste, så himla söt!
  http://lekmer.se/barn-och-baby/barnvagnar/skotvaskor/carena-sk%c3%b6tv%c3%a4ska-koster-messenger-bag-2016 En skötväska behöver jag, den var fin och ser ut att rymma det mesta som behövs. Lite inredning skulle jag också vilja köpa http://lekmer.se/barnrum/textilier/prydnadskuddar/jox-trendig-kuddfodral-45×45-cm-str%c3%b6sslig
  http://lekmer.se/barnrum/textilier/mattor/jox-trendig-matta-i-bomull-70×140-cm-guppig

  Håller nu tummarna för vinst av presentkort! 🙂

  Svara
 20. Emma

  Om jag vann (håller tummarna) skulle vi köpa den fina rosa bordslampan från jox, som skulle passa så fint till lilla bebbes påbörjade rum, beräknad till 31 maj.

  Svara
 21. Hanna

  Om jag vinner klickar jag hem ett gult regnställ från Kuling till dottern! Hon älskar gult så det skulle passa utmärkt eftersom regnkläderna hon har nu är urväxta!

  Svara
 22. Emma Sjöberg

  Skulle vilja köpa nya regnkläder från kuling till min skrutt om jag vann då de han har nu börjar bli alldeles för små! Som ensamstående studerande mamma så är det knapert i plånboken så denna vinst skulle underlätta enormt! Hoppas ❤

  Svara
 23. Ulrika Molin

  Wow, kul tävling! Det vore underbart med en docka och docktillbehör från STOY till min älskade lilla docka som blir storasyster nu i mars Håller tummarna för vinst!

  Svara
 24. Anna N

  Jag hade köpt en ståbräda nu när min äldsta mer går än åker vagn, så jobbigt att gå omkring med dubbelvagn när bara en sitter i.

  Svara
 25. Christina Frisberg

  Jag skulle helt klart köpa mer fin inredning från JOX till mina älsklingar Elliot & Matias , de har redan lite men det finns ju huuur mycket fint som helst , mer förvaring står nog överst på listan om just jag vinner 🙂 <3

  Svara
 26. Evelina

  Våran tjej fyller två i april och jag skulle så gärna vilja köpa både dockvagn (tex Kombivagnen i svart från Stoy som jag kollat på fleeera gånger redan) och stolar och bord till henne. Settet med två pallar och ett bord i perfekt storlek från Jox skulle bli helt perfekt i hennes rum som just nu verkligen saknar inredning för att bli en plats att trivas att leka i. Håller tummar och tår för en vinst!! 🙂

  Svara
 27. Barnrumsinredning - final touch!

  […] Det som är kvar nu är en sänglampa, lite tavellister och en hushylla som jag har beställt Hushyllan har jag fyndat för bara 179 kr HÄR, det är hela 40% rabatt på den! Missa inte att ni kan tävla om presentkort för att köpa just den här hyllan (och massor av annat) HÄR! […]

  Svara
 28. Jennykronholm

  Precis som du så håller jag på att inreda min dotters rum, har hittat väldigt mycket som skulle passa så bra bl.a. Hissgardin och bordslampan från Jox, hittade även en ljusslinga i vitt, rosa och mintgrönt som skulle matcha perfekt med resten av inredningen.
  Har precis klickat hem en Carena sulky så håller tummarna att vinna ett presentkort så jag kan klicka hem lite fler grejer☺️

  Svara
 29. CC

  Carena har många praktiska saker som skulle komma till pass. Jag skulle välja en babysitter, grind eller hoppgunga om jag vinner. Hoppas!

  Svara
 30. Mikael N

  Jag skulle köpa kulings rosa regnställ om jag vann ett presentkort för dottern har växt ur sitt som hon har nu så skulle vara perfekt med ett bidrag !

  Svara
 31. karin G

  Jag skulle vilja ha en hushylla och en matta från märket jox om jag vann ett presentkort skulle passa fin fint i bebisrumet

  Svara
 32. Linnea S

  Kulings teddyoverall, ett 3-pack body, Carenas babysitter eller skötväskan skulle passa fint nu när man väntar sitt första barn. Håller tummarna!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här