Tredje graviditeten

Ta hand om mig själv

Idag ska jag göra något för bara mig. Något som jag tycker är tråkigt och lite waste of time, men jag vet att det är bra för mig och även om jag tycker det är tråkigt så är det skönt och lyxigt. Jag ska på ansiktsbehandling! Jag har kom på det för ett tag sen, jag gillar att se bra ut, men jag tycker det är tråkigt. Jag tycker det är tråkigt med ansiktsbehandlingar, frisörbesök, göra fransar, naglar m.m. Jag tycker att det känns lyxigt att unna mig och jag är alltid nöjd med det efteråt, men det är långtråkigt. Men frisörbesök och så kan ju bli roligare om man har en trevlig frisör och det har jag i alla fall! Annars kan ett frisörbesök bli dödentråkigt!! Och vissa saker som massage kan ju vara välbehövligt ibland och då kan man ju faktiskt somna så det är inte alltid som det är tråkigt. Innan jag ska föda denna bebisen tänker jag gå på pedikyr. Förra gången gjorde jag min egen pedikyr på BF+1, det är nog det svåraste jag nånsin har gjort! Jag kunde knappt nå mina fötter, jag fick sitta skräddare och bända tårna i rätt riktning. Den här gången så vill jag att nån annan tar hand om mina fötter haha!! Än så länge är inte mina fötter svullna eller onda, men om dom blir det den här graviditeten så ska jag nog kosta på mig en fotbehandling på samma gång. Jag har fått en Smartbox med behandlingar i julklapp av min mamma, jag ska se om jag hittar något sådant i den.       

Så här fräscha fötter hade jag gärna velat ha på förlossningen 🙂

 

Men det blir väl såna här fötter igen haha!!!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.