Frågor & Svar

Svar på frågor del 2

Här kommer fortsättningen på svar på alla frågor jag har fått 🙂 Detta inlägget kommer vara svar på frågor som handlar om mig och Victor.

Vad var det med Victor som du direkt kände att han är den rätta? Var det en bara en känsla du hade eller var det något han sa eller gjorde? 🙂
Svar: Jag fick en speciell känsla för honom redan första kvällen när vi började skriva på Tinder. Jag hade ganska många konversationer igång på Tinder men kände inget speciellt för dom andra killarna, men när jag började prata med Victor på Tinder så var det som att resten av världen stannade. Jag skrev aldrig med någon av dom andra killarna igen. Den kvällen skulle jag egentligen packa min väska och lägga mig tidigt eftersom jag hade bokat ett tåg till Stockholm snortidigt på morgonen dagen efter. Timmarna gick och jag satt bara på golvet bredvid min väska och skrev med Victor. Vi fick en djupare kontakt än vad jag nånsin fått med någon annan genom att bara skriva med varandra. Vi båda öppnade oss och det kändes som jag kunde läsa Victor som en bok och förstå vem han var. Det var väldigt speciellt. Den här speciella kontakten har genomsyrat hela vårt förhållande, jag tror att det är så här man känner när man träffar en själsfrände 🙂 Det jag känner för Victor är inte bara att jag älskar honom, jag känner även att han är min allra bästa vän. Det är ett privilegium att få leva tillsammans med den som både är ens största kärlek och bästa vän. Jag har aldrig känt så förut.  ♥

Vilken uppskattar älskar du mest hos Victor och vilken egenskap uppskattar han mest hos dig?
Emmas svar: Victor är väldigt snäll och omtänksam. Han bryr sig om alla andra i första hand och det tycker jag är en fantastiskt fin egenskap.
Victors svar: Det kanske inte direkt är en egenskap, men umgänget med Emma uppskattar jag väldigt mycket.

Vad är ditt och Victors bästa minne ihop hittills?
Svar: När Victor tog mig med ögonbindel till Mallorca! Det var det mest romantiska jag nånsin varit med om. Det kändes som att mitt liv var en film när han körde runt med mig i nercabbad bil och visade alla guldkorn på Mallorca och tillsist friade till mig ♥ Jag kommer aldrig nånsin glömma den natten!

Tror du på ödet? Med tanke på att ditt liv vände så snabbt? I min religion, Islam säger man att något dåligt händer men det är egentligen bra för dig då en ny dörr öppnas, som egentligen är bättre 🙂
Svar: Ja, jag tror på ödet och har gjort det sedan tonåren. Det har tröstat mig mycket i svåra situationer och hjälpt mig när livet känts hopplöst. När jag blev lämnad kändes allt becksvart, men bara ett kort tag, för jag kunde ganska snabbt börja se att jag kunde få något annat för mig och barnen. Det kändes som en ny chans och ju mer tiden gick, ju mer säker blev jag på att nya möjligheter väntade runt hörnet. Det enda jag fortfarande tyckte var jobbigt var att jag inte visste när den nya dörren skulle öppnas, det kan ju ta tid innan man verkligen känner att det börjar vända 🙂

Vad var Victors första tanke när du sa att du bloggade?
Svar
: Åhhh, det var på vår första dejt! Jag hade undvikit att skriva vad jag hette i efternamn eftersom jag inte ville att han skulle googla och hitta till min blogg innan jag hade berättat själv. Jag minns att jag försade mig med mitt efternamn och efter det så tänkte jag att jag måste säga att jag bloggar. Det blir ju jobbigt om han läser massa om mig utan att jag vet om det. Jag berättade att jag förutom mitt jobb som projektledare även driver ett eget företag som verkligen är min stora dröm och så förklarade jag att jag håller på med sociala medier blogg, instagram och lite youtube. Jag trodde han skulle backa när jag började prata om detta eftersom jag visste att Victor inte fanns på sociala medier och att han var i princip ogooglebar (ja, jag letade upp honom på LinkedIn – haha!). Men han lyssnade intresserat och frågade efter att jag hade förklarade att min dröm är att leva på bloggen: ”Vad krävs för att du ska kunna göra det?” Det var magiskt! Jag förstod där och då att HAN ville hjälpa MIG att uppfylla MIN dröm!

2 Comments

  • Jennifer Sandström

    Har också en kille som är ogooglerbar och inte ens använder sociala medier (har inte Instagram, loggar aldrig in på fb) – så det har varit minst sagt en kontrast mellan oss… I början tog han inte mitt bloggande på särskilt stort allvar, men när jag till slut sa upp mig för att driva eget och jobba med bloggen började han fatta grejen. Haha. Har också varit ganska nyttigt att ha någon som kan balansera upp allt, tror det kan vara rätt påfrestande att leva med någon som är lika inne i sociala medier?!

    • Emma

      Men åh vad intressant att höra! Vad bra att han förstod grejen och tog det på allvar, det hade ju annars kunnat vara ett problem. Det känns som ni hittat en bra balans nu och drar nytta av varandras olikheter istället för tvärtom 🙂 Victor har fortfarande ingen egen instagram eller Facebook, men han hjälper gärna mig med insta stories på instagram eller skriver något blogginlägg då och då 🙂 Han har verkligen gått från att inte finnas alls på nätet till att hjälpa mig på alla möjliga sätt för att nå min dröm att bara jobba med mina sociala medier och nu älskar han att vara offentlig tillsammans med mig 🙂 Det trodde jag aldrig, jag trodde vi skulle vara olika på den fronten men det har blivit ett gemensamt intresse för oss med sociala medier 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.