Bali

Surfstranden Padang Padang 

Härligt strandhäng på Padang Padang beach idag 🙂 Vi bor på Pink Coco Bali som ligger 5 min från Padang Padang beach, perfekt när man ska till stranden med barn 🙂 det enda som jag kände fattades var bärselen. Det var nämligen inte en väg som man gärna promenerar med en 2-åring och det gick inte att gå dit med vagnen så jag fick bära Lucas nästan hela vägen. Det fick bra, men det hade varit smidigare med bärselen.

Stranden var jättefin. Ren och fin sand, lagom med turister, lite för många surfare tyckte Jair. Sanden var inte vit, men inte heller gul, isf mer åt det vita hållet. Havet var blågrönt, fantastiskt vackert! Padang Padang beach är ganska liten, så jag hade kunnat tänka mig att den skulle bli full snabbt, men det verkar inte som det finns så många vanliga turister här, däremot var det ju mycket surfturister.

  

För att komma dit fick man gå på en liten trappa i genom berget, superhäftigt!!!

 

Det är någon nationell helgdag här idag. Blommorna som ligger på marken på bilden är nån form av offergåva eller nåt. 

Ni ser surfvågen långt bort i horisonten på bilden 🙂 det är en liten simtur för att komma dit 🙂

   

När vi kom till stranden sa Lucas besviket ”ingenting kasta”. Det fanns nämligen inte en enda sten att kasta. 🙁 stackars Lucas! Det är ju det bästa med stranden tycker han 😛 men efter 12 drog sig vattnet tillbaka och då blev det väldigt lång grunt med massa små sten att kasta 🙂

 

Det fanns en och en annnan turist med uv-kläder till sina barn, men ingen med lika täckande uv-kläder som vi har till Lucas. Det var många som tittade och pekade, fast jag hörde bara att dom sa att han var söt 🙂 Många vuxna hade våtdräkt-tröja så jag tror folk trodde att han hade det på sig. 

  

 När jag stod med Lucas och tittade på när han kastade sten så kom det fram en indoniesisk kvinna (tror jag dom såg ut som lokalbor) och frågade om jag kunde ta en bild trodde jag 😛 haha! Nej, hon och hela hennes familj ville ha en bild när dom stod jämte mig 😀 kände mig lite som en kändis 🙂

 

På vägen tillbaka träffade vi vilda apor 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.