Stort amningsbh-test på bloggen

Jag har ju tidigare skrivit att jag kommer göra ett test med Boobs amningsbh ett med en Carriwells amningsbh i samarbete med Boob och 4mom.se

Jag har även fått möjligheten att testa två amningsbhar från Swegmark (skriver ett inlägg om dessa bhar lite senare) och det kanske blir ännu en amningsbh i testet.

Jag har nu fått hem den första BHn från Boob och sitter med den på mig nu 🙂 Men jag tänkte att jag innan jag gör första recensionen att jag skulle definiera upp lite olika saker som jag ska testa när jag använder dom och då vill jag gärna vet vad ni vill veta. Vad undrar ni om bharna? Vad är viktigt för er? Vilka egenskaper tycker ni att en bra amningsbh ska ha?

Följande har jag planerat att testa:

Utseende Hur är modellen? Vilka färger finns? Framhäver den bysten på ett fint sätt?

Material och komfortVilket material är den i? Hur känns materialet mot huden? Är BHn skön att ha på sig?

Storlek – Hur är BHn i storleken? Finns det plats för växande bröst?

Öppna upp för amningÄr det enkelt? Hur gör man? Kan man öppna och stänga med en hand?

Amning med BHnHur är det att amma med BHn? Kommer bröstet fram på ett bra och bekvämt sätt? Hur kommer bröstet fram? Ett hål för bröstvårtan eller fäller man ner hela kupan? Hamnar tyg lätt i vägen för bröstvårtan?

Passform efter tvätt –
Hur håller BHn efter att man har tvättat den några gånger?

Finesser med BHn –
Finns det några unika funktioner? Till exempel en speciell plats för amningsinlägg?

Användning av BHn vid graviditet
Är BHn bekväm att använda under graviditeten när man är större under bysten?

Dag- och/eller sov-BH –
Är BHn skön att ha och sova i också eller är det mer av en dag-BH? Eller funkar den för både och?

Har jag missat något intressant? Kom gärna med förslag på vad jag ska testa!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. pilla

  Jag har stora bröst och ännu större när mjölken rinner till. Vi snackar G kupa. Stora tuttisarna = tunga. Min undran, hur fungerar bh när man stora och tunga bröst. Tyvärr har jag dålig erfarenhet av cariwell, de ger inte stöd:-(

  Svar från Emma: Oj! Det vore ju förstås intressant att utvärdera bharna utifrån det med stöttning för tunga bröst.. men tyvärr har jag inte så stora… jag har ganska små bröst och än har dom inte växt till sig nåt. Får se om dom växer lite så ska jag försöka utvärdera vad jag tror om stöttning, men jag kommer nog inte få G-kupa.. max D-kupa kanske.

  Svara
 2. Angélica

  Kanske hur bra tag bebis får vid amning, om det är enkelt eller lote bökigt att få det rätt 🙂

  Svar från Emma: Bra idé Angélica. Jag tar med det!

  Svara
 3. Sara

  Jag har köpt boob fast food och fick hem den i dag! Har inte testat att amma med den ännu då jag fortfarande är gravid! 😉
  Men den är i alla fall jätte skön! Man känner inte att man har den på sig och jag hade kunnat sova i den utan problem!
  Vanliga bh ar har varit jobbigt att ha på sig nu sista tiden avd graviditeten eftersom magen är lite “i vägen” men inte denna! Super nöjd!
  Tips! Allt för föräldrar på nätet säljer boob till extra pris dvs 250 ist för 450:- just nu!

  Svar från Emma: Javisst är den skön!!! Precis vad jag skulle säga! Man känner inte att man har den på sig 🙂 och ja, jag hade också lätt kunna sova i den utan problem 🙂 Och inte trycker den på magen heller! Tack för tipset!! Det var ju ett jättebra pris!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här