Stor sommarrea med 40% rabatt!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Nu är Bubblerooms stora sommarrea äntligen igång med 40% på massor av sommarfavoriter! Minns ni t.ex. Carolina Gynnings härliga sommarkollektion med fjärilar? Den finns just nu på rean! Dom två offshoulder-blusarna i mitten är mina absoluta favoriter. Jag har bokstavligt talat bott i dom i sommar 🙂 SÅÅÅÅÅÅ FINA!

rea12
rea14
rea13
rea10

Rosa fjärilsklänning / Vit blus / Vit fjärilskjol / Korall blus / Spetsklänning

emma3
emma1
emma4
emma2

Korall blus / Vit fjärilskjol / Vit blus / Prickig kjol / Blå pushup-jeans / Vita jeans

Den röda jumpsuiten tycker jag är ursnygg så nu när den kom på rean har jag beställt en till mig 🙂 Playsuiten med apelsinerna har jag redan sedan innan. Den är så skön och luftig. Jag bor typ i den 🙂

rea2
rea7
rea8
rea9

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Jag här även beställt den vita klänningen till vänster. Den ser så fin och lite ledig ut för lata sommarkvällar 🙂 Blusen till höger måste jag nog också ha. Perfekt att kombinera till snygga jeans och en kavaj på jobbet 🙂

rea5
rea1
rea3
rea6

HÄR (50% rea) / HÄR / HÄR / HÄR

Jag älskar när man kan fynda sommarfavoriterna så här mycket billigare till nästa sommar. Det är så värt!! 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här