Stoooor tågbana från Jollyroom

Årets julklappar till Lucas blev verkligen perfekt! Han fick bara precis sånt som passar honom, både för hans personlighet och för hans ålder! En av julklapparna var Woodlii stora tågbana från Jollyroom. Jag har ju redan berättat för er att Lucas fortfarande leker väldigt mycket med sin tågbana som han fick när han fyllde 2 år, därför kändes det roligt att få ge honom en stor tågbana där man kan bygga lite alla möjliga banor och inte bara en klassisk åtta. Jag kan säga, helt utan att överdriva, så blev Lucas ÖVERLYCKLIG!

Vi fick öppna den stora kartongen på en gång och han byggde på en jättelång räls alldeles själv! När vi var helt klara med paketöppningen så hjälpte vi honom att bygga en av dom stora tågbanorna som var på bild på kartongen, så här blev det: 

 

 

I paketet så var det faktiskt till och med två tåg 🙂 Ett passagerartåg och ett godståg med lite olika vagnar 🙂 Förutom det så fanns det polisbil, brandbil, polisstation, fängelse, brandstation, en polis, en brandman, en massa träd, buskar, gubbar, djur och skyltar. Ja, det var verkligen välutrustat!  

 Lucas hade absolut ingen tid att titta på mig för en bild! Hehe 🙂

 Och vet ni vad! Jag blev så glad när jag provade Lucas gamla tågbana på Woodlii-banan, den passade perfekt! Jag var lite orolig att det skulle vara så att man alltid måste köpa tågbanor från samma märken för att det ska passa, men så är det inte med Woodlii-tågbanan då i alla fall 🙂 Det borde Jollyroom verkligen skriva på sin hemsida för det var faktiskt en information som jag letade efter. Lucas gamla tågbana kommer från BigJigs och jag minns att det stod på deras hemsida att deras tågbana passar med dom flesta tågbanor på marknaden. Lucas har ett Brio-tåg och det går jättefint på både Woodlii- och BigJigs-rälsen 🙂

  

 
Jag och Lucas byggde en jättestor tågbana av nästan alla bitarna. Det är väldigt roligt, för med en så stor tågbana får man ju lite utrymme för fantasi och det går att bygga massor av olika banor 🙂 Lucas tycker det är roligt att bygga på längden, medan jag tycker det är kul att försöka få hans bana att gå runt 🙂

Woodliis stora tågbana hittar ni på rean HÄR! Ordinarie pris är 999 kr, men nu kostar den 599 kr 🙂

/I samarbete med Jollyroom

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här