Status på hus- och tomtfronten!

I helgen åkte jag och Victor på en liten roadtrip för att kolla på tomter medans barnen var hemma med Victors mamma. Vi kollade på en tomt i Säve, en i Tomtebacken och ett hus som precis blivit klart i närheten av Rödbo. Huset hade varit perfekt, men det låg en bra bit in i skogen och det finns inga skolor närmare än 15 minuter med bil så det kändes inte klockrent även om det fanns massor av andra hus nära. Sen åkte vi och kollade på ett hus i Partille, så så så fint och supernära där Victor växte upp. Vi hade gärna flyttat dit, men när vi gick in i garaget som var en tillbyggnad till huset och såg hur mycket vatten som läkte in genom taket och väggen så blev vi avskräckta. Det hade spräckt vår budget att återgälda allt det, tyvärr.

På lunchen i måndags åkte vi och kollade på ännu en tomt i Hindås och det låg i ett helt perfekt område! En nybyggd oas med två nya förskolor och en helt ny skola. Jag hade gääääääärna bott där! Men det kändes för långt bort från Göteborg… VARFÖR?! Kunde det inte bara legat lite närmare? Det som känns jobbigt med att bo i Hindås är också trafiken till Hisingen därifrån. Victor jobbar på Hisingen och det kommer jag troligtvis göra också om ex antal år. Jag hoppas inte det, men det är det jag är inställd på i alla fall så vi får se 🙂

Det blev inte heller något med tomten vi hade på gång i Lerum för den tomten var tyvärr redan bokad. Så synd för den hade varit perfekt! I helgen har vi några visningar till inbokat, hoppas vi hittar rätt hus snart!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här