Städhjälp från Eken Städ – rent hem ✔

Idag har vi haft städhjälp från Eken Städ som städade hemma hos oss i januari. Zane, som äger Eken Städ, och en av hennes anställda kom hit och städade hela lägenheten grundligt! Jag var hemma hela tiden och såg att dom var väldigt väldigt noggranna och dom gick till och med en extra syning i lägenheten innan dom var klara. Jag uppskattar verkligen noggrannheten, särskilt nu som höggravid. Det är precis som en läsare skrev igår, att det är som om man får skarpare syn när man är höggravid och man ser minsta lilla smuts. Jag hade inte kunnat göra den här städningen själv och om jag hade försökt så är jag helt säker på att det hade blivit en marsbebis istället för en aprilbebis!

Zane och hennes kollega kom redan 8.30 imorse och då skulle jag och Lucas just borsta tänderna. Lucas tyckte det var jättekul och ville visa dom allt möjligt och berättade allt som hade hänt på morgonen! Han är verkligen en morgonpigg unge alltså! 🙂 Det tog lite tid att komma iväg till dagis när det blev så spännande med nya människor hemma, men det gick bra att lämna ändå 🙂

Under städningen vilade jag mest på soffan och pratade med Zane som städade. Hon är en supertrevlig kvinna och det märks att vi har en hel del gemensamt så vi hade nog kunnat prata hur länge som helst 🙂 Jag uppskattar verkligen pratglada människor eftersom jag är så pratsjuk själv. Jag kan bli lite obekväm när jag “måste” sitta tyst när andra är hemma hos mig 😛

Hela städningen blev klar på 3 timmar och då tog dom även micron, torkade av alla luckor, dörrhandtag, tavlor, strömbrytare, växter, lampor och städade bakom soffan, under soffdynorna och vädrade mattor och kuddar osv.

Nu sitter jag här och njuter och känner mig så sjukt nöjd, trots att jag egentligen inte har gjort nånting särskilt idag. Men jag kan inte låta bli att känna mig nöjd med hur fint vi har det hemma och att allt på min boa-lista snart är avprickat. Livet känns så perfekt på något vis! Tack så mycket Eken Städ för det här samarbetet! Er städhjälp idag var värd mer än nånsin!

Läs gärna mer om Eken Städ på deras hemsida eller i mitt inlägg här: Njuter av ett nystädat hem – tack Eken Städ

6 Kommentarer

 1. Johanna

  Vad fint rum Lucas har!

  En fråga som dök upp hos mig – packar du med något ät/drickbart till dig och/eller pappan inför förlossningen? Vad? Hjärnan står still inför vad som kan tänkas vara bra…

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åhh tack!
   Hmmm… på förlossningen med Lucas hade Jair med sig panpizza så om jag blev hungrig kunde jag äta det. Men jag blev aldrig hungrig. Jag har läst att man sällan känner hunger när man har värkar, men jag kanske skulle ta upp denna frågan i ett inlägg så att vi får lite fler svar än det lilla jag har läst 🙂

   Svara
 2. Tess

  Å vad underbart att få städhjälp, verkligen lyxigt. Perfekt att få hjälp när du e höggravid, skulle verkligen också behöva hjälp med städningen nån gång i månaden minst. Tåls att fundera på

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja det var verkligen sååå skönt! Ja, det är precis vad jag har funderat över också. Städhjälp en gång i månaden hade varit precis lagom för oss! Särskilt när man jobbar för då kan man ju njuta av sin familj istället för att städa när man väl är ledig!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här