Söndagar är det fest

En lustig grej här i brasselandet är att det är alltid söndagar som är den roligaste festdagen. Jag fattar verkligen inte varför, dom flesta brassarna jobbar ju på måndagar, men ändå är det fest varje söndag? Jag vet inte om det kan ha att göra med att många brassar jobbar 6 dagar i veckan, måndag till lördag och att dom kanske inte orkar festa på lördagkvällen? Eller så är det för att man hellre vill festa på dagtid när det är sol och sånt och det är därför som det alltid blir söndagar? Festen i favelan börjar tidigt på söndagar. Det är hög musik i favelan och folk har fulla ölglas från klockan 12! I söndags var det vi som hade fest – det var helt oplanerat, men plötsligt var det fullt med människor här!

Först hade vi poolparty. Hälften av gänget hängde nere vid poolen medan andra halvan var upptagna med att tillaga krabbor. När krabborna var klara så skickades ett stort gäng krabbor ner till poolområdet där vi satt och åt. SÅÅÅ HIMLA GOTT!

Det var bara vårt gäng vid poolen. Jag har bara sett andra människor vid poolen tre gånger och nu har vi varit här i 2 veckor! Det är nog tur att vi kommer hit så att den där poolen blir använd haha!

När solen hade gått ner så dök Jacke upp! Herregud så glad jag blev! Jag och Jacke tjöt av glädje men den som skrek allra högst var Ian! Haha! Han är så himla skön! 🙂 När Jacke hade kommit så gick vi tillbaka till lägenheten. Det blev helt fullt med folk och det gick knappt att ta sig fram och tillbaka i lägenheten. Barnen satt på golvet och lekte med Play Doh som en av papporna gjorde med lite mjöl, salt och vatten. Alla hade hur kul som helst! Det var till och med så att en granne som vi inte ens känner kom hit för att vara med på festen! Vi kom inte i säng förrän klockan 3 på natten haha! 🙂 Dagen efter var alla så trötta, men när man är småbarnsförälder så får man helt enkelt stå ut med att vara trött och köra på ändå så det blev en pooldag igen – men betydligt lugnare 😉

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Åh så roligt :D. Att få ha det så där med fest, sol och trevligheter 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här