Somriga outfits till en liten

Nu när sommaren stormar in (iaf hoppas jag att den ska göra det) så vore det såklart roligt att ha nån fin somrig outfit till lillen. Vi köpte ju alla Lucas kläder i höstas/vintras så vi har inte direkt så mycket somrigt. Så idag har jag roat mig med att sätta ihop två somrig outfits till Lucas. Kanske blir det nån av dom att ha på midsommar eller på min födelsedag i sommar 🙂

Jag fullkomligt älskar den här skjort-byx-dressen! Den är ju urgullig! Lucas blir ju stiliga killen i den 🙂 Den påminner om nåt min lillebror hade på sig på midsommar en gång när han var liten, så himla söt! Eftersom skjort-byx-dressen är kortärmad så har jag valt ut en söt liten kofta till när det blir lite kallare. Visst kan killar också ha kofta! Det tycker jag iaf! En liten solhatt för att skydda ansiktet och huvudet från att bli bränt och små söta tossor/tofflor så att han inte fryser om fötterna 🙂

Andra outfiten blev lite coolare med trendiga shorts i gult som verkligen är sommarens färg i år!! Bodyn är lite finare med krage à la piké. Jackan tycker jag är supertuff och vet ni vad?! Jackan har jag hittat på rean, för bara 114 kr och det är den väl värd!! Till den här outfiten får Lucas ha en liten cool keps och en scarf för dregel 🙂

Alla plaggen kommer från Polarn o. Pyret och har mjuka sömmar, är gjorda i 100% bomull och kan tvättas i 60 grader med undantag för shortsen som är i 95% bomull och 5% elastan (får också tvättas i 60 grader) och dom båda hattarna som får tvättas i 40 grader.

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här