Sommarrea med upp till 50% rabatt!

– Inlägget är reklam för Eleven och innehåller annonslänkar –

Nu under midsommarhelgen kör Elevens stora sommarrea igång med upp till 50% rabatt! Det är nu du kan fynda saker som t.ex. solkräm, hud- och hårvårdsprodukter samt en massa smink! Här kommer mina favoriter på sommarkampanjen!

1. Evy Technology med hela 20% rabatt!! Denna testvinnande solkräm kladdar inte, ger inga fläckar på kläderna och ger en jämn och fin bränna 🙂 Det är denna solkrämen jag och Victor använder allra mest, särskilt på dom ställena vi alltid bränner oss.

2. Hawaiian Tropic med hela 30% rabatt! Jag älskar Hawaiian Tropic som doftar underbart av kokos! Dessutom är oljorna kanon om man vill få en snygg bränna snabbt 🙂 Testa gärna deras after sun på burk också – jag använder den även om jag inte bränt mig för att den luktar så gott!

3. evo upp till 50% rabatt! På sommarn behöver man även tänka lite extra på håret eftersom det slits mycket av både solen och saltvattnet. Jag har precis börjat med Olaplex-behandling här hemma, men vill även passa på att tipsa om evo som är ett grymt hårmärke! Testa deras repair salvation care conditioner som är på rean med halva priset just nu!

Ett tips är även att gå med i Elevens kundklubb för att få ännu fler rabatter och kunderbjudanden 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här