Cypern

Solsemester med 1,5-åring (och 6- och 9-åring)

Det har gått hur bra som helst att vara på semester med William. Vi sa det till varandra flera gånger under semestern att han är så lätt att ha med sig. Han äter allt, sover när han behöver, leker utan att behöva underhållas och springer oftast inte iväg. Han är oftast inte gnällig utan en god anledning.

På Cypern åt han det mesta, men stående favoriten blev ändå majskolvar med eller utan vaniljglass. När det var dags att sova så la han sig helst jämte oss på en solstol, men det gick också bra att sova en stund i vagnen.

img_3553
img_3552-1

När vi skulle bada så höll sig William på den grunda delen och lekte med sin hink eller med sina bilar som vi köpte för en peng som farmor och farfar skickade till alla tre kidsen 🙂 sååååå himla snällt!! Känns nästan overkligt att barnen har fått så snälla farföräldrar!

Lucas och Isadora skötte sig väldigt bra själva och lärde sig att beställa glass, bubbelvatten och annat, som dom och vi ville ha. När dom inte åt glass så låg dom oftast i vattnet och badade eller lekte med William. Självklart blev dom osams nån gång, men det var egentligen mest första dagen som barnen var på lite sämre humör pga för lite sömn. Alla dom andra dagarna kunde vi njuta av semestern allihopa 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.