Snyggaste beachkaftanerna denna sommarn!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Idag blir det en sväng till beachen igen! Vi har ju hängt vid poolen ett par dagar eftersom det var så mycket sand och tång i vattnet, men nu har det slutat blåsa så då drar vi till beachen. Jag har blivit fint solbränd på framsidan, men knappt något på baksidan så jag tänkte passa på att sola baksidan lite för att jämna ut brännan. Jag är väldigt nöjd med min bränna, men det är inget mot Victors! Han ser ut som värsta pepparkakan! Det ser ni nog på första bilden i förra inlägget 🙂 Han sa förresten en väldigt rolig grej när jag klagade över att jag inte är lika brun som han. Hans svar: “Jo, du är lika brun som mig, det är bara att det inte syns.” Sötis, han försöker alltid få mig att känna mig bra och fin på alla sätt ♥

Mina beachkaftaner som jag köpte precis innan resan har blivit flitigt använda. Jag älskar verkligen dom! Dom är helt klart dom snyggaste strandkläderna jag har haft på år och dar! Den svarta hittar ni HÄR och den mönstrade hittar ni HÄR!

org_dsc05879

Den svarta hittar ni HÄR!

Storleksmässigt är dessa väldigt flexibla eftersom det är knytband i midjan. Den svarta har jag en storlek mindre än vad jag brukar ha 🙂

919d5a45-c1f6-4eef-b590-fec3f5306a5d
img_0527-1

Den här mönstrade skönheten hittar ni HÄR!

Innan resan testade jag även en vit kaftan som var superfin men valde att behålla den svarta. Men nu funderar jag ändå på att köpa den vita och den rosa med palmer. Sååååå fina! Spana in dom HÄR och HÄR!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här