Snygga bikinis och baddräkter + rabattkod!

– I annonssamarbete med Ellos –

Vilken rivstart på sommarn vi fick! Vi får hoppas på att juli bjuder på samma härliga värme så att det går att hänga på stranden i sommar 🙂 Ett hett tips inför sommarens badsäsong är att Ellos har fått in massor av snygga och moderiktiga badkläder! Det jag verkligen gillar med Ellos badkläder är att dom har något som passar alla kroppar och storlekar! Jag gillar att dom flesta underdelar finns i två olika modeller där den ena modellen är lite högre i midjan. Jag gillar när det är ganska brett i kanterna så att det inte “skär in” 🙂 De flesta bikinis finns även i plus size 🙂

Just nu får alla mina följare 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inkl. externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser!
Använd koden: 415448
Giltig till och med 31/7

Jag har aldrig varit något fan av baddräkter, men den här påfågelsbaddräkten var ju bara så läcker!!!

bad1
bad4
b
bad5

Baddräkt / Bikinitop & trosa / Bikinitop & trosa / Bikinitop & trosa

Ellos har verkligen fått in så många läckra bikinis och det finns en större och mindre trosmodell att välja till nästan alla! Superbra tycker jag!

bad6
bad7
bad8
bad3

Bikinitop & trosa / Bikinitop & trosa / Bikinitop & trosa / Baddräkt

Det blev ju inte så svårt att välja ny bikini inne hos Ellos! Det finns så många alternativ i olika färger och modeller! Klicka HÄR för att komma till hemsidan för ännu fler alternativ!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här