Okategoriserade

Sjukt ont i halsen efter gastroskopin

Idag blev det en tur till vårdcentralen. Jag fick nämligen helt SJUKT ont i halsen efter gastroskopin och det hela blev ännu värre under natten. Jag har ätit både alvedon och Ipren sen igårkväll men ändå har jag så ont att jag inte kunnat sova i princip någonting inatt. Jag vågar inte ens tänka på hur ont det hade gjort om jag inte hade värktabletter i systemet. Jag hoppas verkligen vårdcentralen kan ge mig något starkare så att jag klarar av dagen.

På måndag åker vi till Spanien så nu gäller det!

7 Comments

  • Emma - På Smällen!

   Jag har inte den möjligheten att välja att inte ta hand om barnen som han har. Så ja, jag har tagit hand om barnen hela dagen ända tills dom somnade, då fick jag plötsligt feber som steg snabbt. Nu ligger jag inlagd på Sahlgrenska med morfin som smärtstillande. Tack för att du bryr dig!

 • Sara

  Krya på dej!!!
  Vid nationaldagen hade jag halsfluss så d enda jag fick i mej va isbitar, allt sved som eld i halsen trots Alvedon, bedövande spray o bedövande gurgelvätska..
  Tur att hon har dej Victor!

 • Carro

  Hej
  Tycker de låter som du ska ta ett steg närmare tingsrätten så att J fattar att han har två barn. Dock va de ju han som valde bort dem plus dig!
  Om du har dem heltid så ska han betala osv. Krya på dig o hoppas att du får komma hem snart.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.