Sjukt lite sömn + grym dag!

Utekvällen igår blev precis som jag ville 🙂 Jag och Linda hade superkul och jag gick hem med ett leende på läpparna. Jag kom inte i säng förrän 4.30 imorse och trots att jag bara fick sova 4,5 timme så har jag känt mig mycket gladare idag 🙂

Den här dagen har rullat på precis som vanligt, full av aktiviteter som både stora och små har uppskattat. Vi rivstartade dagen med frukost och klädde upp oss för att gå till kyrkan. Idag var vi nämligen inbjudna speciellt för att Lucas skulle få ta emot sin första bibel!

Lucas har sett framemot detta i flera veckor och det kändes extra speciellt att gå dit idag. Jag minns själv när jag var en liten flicka och skulle ta emot min första bibel i kyrkan. Min mormor och jag hade övat i ett par dagar på att niga och säga tack. Jag vet inte ens om det fortfarande är kvar? Niger och bockar man i kyrkan? Eller finns det andra sammanhang som man gör det? Hur som helst var det speciellt idag. Jag kände mig så stolt när min lilla 5,5-åring gick fram och tog prästen i hand som tack för bibeln. Prästen är förresten världens skönaste präst! Jag blir alltid så glad över att höra honom prata. Han är underbar på att förklara för barn och det finns ingen risk att man blir uttråkad på hans gudstjänster. Hela den församlingen är underbar, det känns som att komma hem till vänner när man går dit. Det är många människor där som jag tycker väldigt mycket om. ♥

Idag hade församlingen ordnat sponsring från Mohlins Konditori och efter gudstjänsten så var det auktion till förmån för romer i Rumänien. Jag hade gärna velat stanna för det, men vi hade redan planerat en playdejt så vi åkte vidare till Gråbo där vi träffade en kompis som jag lärt känna via bloggarna faktiskt. Vi bloggade båda två när vi väntade våra första barn så det var på den vägen vi lärde känna varandra 🙂 Hemma hos Josephine blev det pannkakor, fika, massa kaffe och lek och bus. Barnen lekte och vi mammor satt och pratade. Vi ses på tok för sällan men har alltid lika trevligt när vi ses 🙂

Jag har bara sovit 4,5 timme inatt men nu har det slagit om helt och jag är plötsligt pigg igen. Jag fattar inte riktigt vad det är för reservbatteri jag går på, men kanske är det att jag känner mig glad idag som gör mig pigg? Hoppas det håller i sig imorgon. Nu ska jag i alla fall hoppa i säng! Gonatt så länge 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här