Sista chansen att få en gåva när du handlar på Matsmart

 – Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar –

När skolorna börjar känns det verkligen som att man är helt tillbaka i vardagen, även om det i år är extra stort för oss eftersom Lucas börjat skolan – så stor han har blivit, min kille! Med vardagen kommer också alla rutiner, inte minst att fixa matlådor till jobbet för att slippa lägga dyra pengar på utelunch.

Det är extra enkelt att vara extra sparsam om man handlar från allt som reas ut på Matsmart. Just nu finns det massor av bra saker att handla hem; bön-, linspasta, kidneybönor och krossade tomater till lunchlådan plus tacosås, -kryddor, tortillabröd och nachochips till tacofredagen. Jag har givetvis också köpt hem vår ständiga favorit Loka Crush, som är så god!

Dessutom är det hög tid att ta vara på deras kampanj där man till och med sista augusti välja en sommargåva om man handlar för minst 500 kronor vid två tillfällen.

Det finns olika gåvor att välja mellan, t.ex. abonnemang på BookBeat, Spotify, Readly eller SF Kids Play eller en heldagskryssning med Birka Cruises till Åland för att förlänga semestern lite till.

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här