Sista chansen 20% rabatt hos Eleven!

– Inlägget är reklam för Eleven och innehåller annonslänkar – 

Nu är det sista chansen att utnyttja rabattkoden för att få 20% på allt på Eleven! Jag har redan tipsat om några grymma hudvårdsprodukter så här kommer ett tips med mina favoriter till håret!

Missa inte rabattkoden:
11SUPERWEEK20
*Gäller när du handlar för över 599 kr

Här kommer mina 4 hetaste tips:

1. Olaplex-behandling för hemmabruk – Behandlingen är den som heter Olaplex No3, finns även på stor flaska som är Limited Edition just nu 🙂 Ni som har hängt med vet att jag har fått väldigt goda resultat av mina Olaplex-behandlingar och till och med lyckats få håret att bli längre sedan jag började med det.

img_1009
org_dsc01740
dsc09677
dsc02682

Oktober 2018 / Mars 2019 / November 2019 / Juni 2020

2. Hårborste från GHD – Aldrig nånsin har jag blivit imponerad av en vanlig hårborste, men det blev jag av denna. Jag var till och med tvungen att gå tillbaka och läsa om den för att försöka få reda på vad dom har gjort med den för att den ska vara så bra. Den reder ut håret lättare och det blir alldeles silkeslent! Hur?! Jag har en likadan borste från ett annat märke för 79 kr, varför gör inte den mitt hår lika lent? Och varför är det inte lika skönt att borste med den? Jag fattar inte det, men skillnaden är ENORM!

3. Fuktgivande hårmask från Moroccanoil – Jag var inte beredd på den stora skillnaden som masken gav men den här är verkligen guld! Oväntat bra resultat för torrt och frissigt hår! I’m hooked!

4. Grymma utredningsborsten Tangle Teezer – Fungerar som allra bäst att använda i duschen och är guld värd för alla hårömma barn (fungerar även på afro!). Dessutom är den galant på att spara in på produkt när du använder hårmask eller balsam 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här