Saknar du också trippelnöten? Här finns den!

 – Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar –

Jag har mer eller mindre slutat köpa Aladdin och Paradis-kartongerna till jul. Jag tycker inte att det är samma sak sedan trillingnöten försvann. Jag trodde jag skulle få en ny favorit men det fick jag aldrig. Nu köper jag hellre den portugisiska chokladen Ferrero Rocher, ni vet dom där guldinlindade bollarna som innehåller allt möjligt gott i en enda munsbit! Det är tradition att äta dom på jul i Portugal och det verkar vara väldigt populärt med dessa i Sverige också. Men… jag saknar fortfarande trillingnöten så därför blev jag sååå glad när jag hittade den på Matsmart! En HEL ask med den godaste biten! Nu kan jag knappt vänta till jul när jag kan briljera med detta 🙂

Det finns massor av saker att fynda till jul på Matsmart just nu! Dessutom är det fri frakt om man handlar för 300 kr och om man kikar in i deras julkalender kan man kamma hem ännu en deal 🙂 Jag köpte vita mini-twix för 10 spänn 🙂 Perfekt att bjuda på till jul 🙂

nygarda_cola_0
twixmas_white
Skärmavbild 2018-12-17 kl. 21.18.44

Är ni klara med allt till jul ännu? Vi ska ha lilla julafton hemma hos mig dagen innan jul så nu måste jag skynda på och bli frisk. Det är tur att man kan handla på internet och få det levererat till dörren gratis 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här