Okategoriserade

Så ont i kroppen när jag sover

Det är hemskt, från en natt till en annan så förvärrades min foglossning något fruktansvärt. Jag får så ont i kroppen när jag sover och vaknar med en värk som inte är nådig. Det gör mest ont fogarna på höfterna, men nu får jag även ont i ryggraden och i axlarna av att ligga på sidan. Det känns som att sängen plötsligt blivit hårdare eller som att jag väger ett ton mer. Inte alls kul…

Jag sover på glidlakanet nu, men det hjälper tyvärr inte så mycket som jag hoppats på. Jag vänder mig inte i sömnen och det är antagligen därför som att det känns som min kropp körts genom en mangel när jag vaknar. Jag vet inte vad mer jag ska göra… kan det vara läge att testa akupunktur nu kanske? Eller gå med i den där madrasstudien som pågår just nu. Vad tror ni?

2 Comments

  • Caroline

    Jag vet att jag tipsar om det förut men jag rekommenderar varmt akupunktur. Jag gick på ett ställe tvärsöver centralen i Gbg, tror det hette Fungera, och fick det rekommenderat via min bm på barnmorskegruppen. Jag betalade bara vanlig patientavgift då men det var ju 2016 iofs. Jag kunde verkligen inte röra mig innan och hade ont hela tiden. Fick övningar och stödbälte men det hjälpte inte. Efter två ggr med akupunktur kunde jag leva som vanligt fram till förlossningen. Det finns säkert flera bra i Gbg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.