Okategoriserade

Röda klänningen kanske!!

Tack för alla era svar!!! Jag sprang runt som en yr höna på backaplan o tillslut gick därifrån utan klänning för att jag inte kunde bestämma mig!!!

Den röda hittade jag på en ny Outlet-butik på Backaplan. Den blå fanns i en annan butik på backaplan. Problemet med den är att jag måste köpa M och jag vet att den inte kommer passa efter graviditeten och då vill jag helst inte betala så mycket eftersom jag redan köpt en klänning jag inte är nöjd med.

Så nu när jag kom hem, besviken för att jag inte hittade klänningen med stort K, så gick jag tillbaka till min egen garderob o provade lite och det gick faktiskt att stänga den här röda!! Vad tycker ni? Kan jag ha den på julfesten om jag köper nån kavaj eller nåt?

20121127-194418.jpg20121127-194425.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20121127-194432.jpg

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.