Rituals Mama Event på Ritulas i Allum

Förra söndagen var jag på ett jättemysigt bloggevent på Rituals i Allum som Sandra Cederbom och JagochMittHjärta hade anordnat. Jag har aldrig varit på Ritulas förut, men jag har gått förbi butiken och sneglat in ganska många gånger så det var skoj att eventet var just där tyckte jag 🙂 Det här var verkligen en butik i min smak märkte jag på dom tunga kassarna med saker jag köpte under kvällen…. haha! 😀

IMG_5954.JPG

 

Foto: Moments by Louise 

Rituals är precis vad dom heter. Dom jobbar med vårdande produkter för hud och själ som är tänkta att använda var dag, men också som ritualer att göra 1-2 gånger i veckan. Produkternas resultat håller i sig i huden länge och ett ritualkit räcker därmed väldigt länge.

När vi kom fram till butiken var det fint uppdukat med massor av god frukt, choklad och aloeveradryck från Nobe.

20150510-002714-1634284.jpg

Foto: Moments by Louise 

Elin och Sandra hälsade alla oss 15 bloggare välkomna och sedan presenterade sig tjejerna från Rituals Mimmi, Carro och Alex. Vi blev indelade i 3 grupper mindre grupper där vi fick prova på olika saker 🙂

 

IMG_5955.JPG

Foto: Jag och Moments by Louise 

Rituals har eget smink och flera olika hudvårdsserier för olika typer av hy. Jag fick lite tips från Carro som har läst på min blogg om mina hudvårdsproblem som aldrig tycks bli bra. Dom har en serie för känslig hud och en serie som är extra återfuktande, båda kan funka för hud som min. Jag fick känna på några av krämerna och det som jag kan säga direkt är att jag gillade att dom kändes så lätta och direkt gick in i huden. När man har problem med fet och aknebenägen hy är det bekvämt med krämer som känns lätta och tunna.

IMG_5956.JPG

Emelie som bloggar på Under My Umbrella provar på Rituals smink.

Foto: Jag och Moments by Louise 

Nästa moment blev jag helt såld på direkt! Det var duschritualen som vi fick prova på ena handen (för att vi skulle se skillnaden på andra handen). Ritualen görs i fyra steg:

1. Ta duscholjan som ska smörjas in på torr hud. Den skyddar huden innan skrubben.

2. Ta skrubb på oljan så blir den inte lika rivig. Skölj.

3. Smörj leran över hela kroppen och låt den sitta kvar i 5 min, du känner att det blir svalt. Skölj.

4. Ta duschskummet för att skölja bort resten av leran och återfukta huden.

5. Smörj huden med kroppskrämen

Ritualen ska man göra 1-2 gånger i veckan för att bibehålla resultatet. Till dom vanliga duscharna emellan ritualerna kan man välja om man vill använda duschskummet eller duscholjan. Duscholjan är bäst om man har torr hud. Duscholjan löddrar när den får kontakt med vatten, men smörj ändå på torr hud. Använd kroppskrämen vid varje dusch. Ni hittar hela ritualen av min favoritdoft i ett gåvoset HÄR!

IMG_5958.JPG

Här gör Susanas, Miss Vernesson, Frukotten och Rosa Bubbla duschritualen på ena handen

Foto: Moments by Louise 

IMG_5839.JPG

Det blev enorm skillnad på händerna, men det var väldigt svårt att ta kort på. Här är en bild som jag tog på Lawendels händer. Ni ser skillnaden speciellt på knogarna. Vänstra handen är alltså den behandlade handen. 🙂

IMG_7246.JPG

Jag var inte ensam om att handla det här duschritual-setet ser jag 🙂 Som sagt, ni hittar gåvosetet i deras webbshop HÄR!

Foto: Moments by Louise 

Carro som sjunger som en IDOL (minns ni att jag bloggade om att hon sökte till Idol förra året?visade oss Rituals home med produkter till hemmet. Där hittade vi allt från doftstickor, doftspray, handtvål till DISKMEDEL! Det hade jag aldrig kunnat tro, diskmedlet luktade underbart och torkar inte ut huden som vanligt diskmedel gör.

IMG_5959.JPG

Foto: Jag och Moments by Louise

Bilden längst upp till höger är Ritulas utbud för män, Samuraj. Jag köpte duschtvål och deospray till Jair därifrån. I utbudet för män fanns även en speciell serie som hette Ice cool för aktiva män eller i sommarvärmen. Den kyler nämligen kroppen så man håller kroppen kyld när det är varmt och så att man slipper eftersvettas. Perfekt för nästa semesterresa 🙂

IMG_5957.JPG

Den röda serien på bilden längst ner till vänster är setet jag köpte. Köpte även ett extra gåvoset att ge bort till någon speciell <3

IMG_5772.JPG

Groupie med Tvåbarnskaos och Rebeckas familj

IMG_7245.JPG

Foto: Moments by Louise

Vi fick 20% på allt denna kvällen så jag kände mig väldigt nöjd när jag gick hem med två tunga kassar med produkter till mig, till sambon och ett gåvoset med produkter till en person i min närhet (säger inte vem). Dessutom så fick vi två stooora kassar med goodiebags som Elin och Sandra hade ordnat med 🙂 Underbart!!

Tack Rituals och tack Elin och Sandra för denna underbara kväll!!!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Caroline

    Vad kul att läsa att ni blev nöjda med kvällen! Hoppas ritualen funkar bra där hemma! Vad tyckte Jair om produkterna?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här