Riktigt mycket jetlag

Jag har verkligen jetlag haha! Jag kan verkligen inte sova och nu är klockan halv sex. Jag har inte sovit en enda blund inatt och funderar helt ärligt på att skita i att sova nu. Det är ju ingen idé när det nästan är morgon haha! Och jag måste antagligen göra något drastiskt för att rättvända dygnet nu… Jag har faktiskt aldrig varit så här jetlaged nån gång förut som jag är nu. Men det märks faktiskt på oss allihopa att vi är påverkade. Barnen har också svårt att sova och vaknar mitt i natten och kan inte sova mer. Det är så frustrerande! Tur att jag inte har något särskilt planerat imorgon, men lite sömn hade ändå varit bra för ikväll kanske syrran kommer för att se på skräckfilm med mig. Det är ju trist att somna då!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Hoppas ni får det bättre snart :/. Inte kul med sånt där :/

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här