Retad för att hon har långt hår

Vissa av er har säkert redan sett på instagram att Isadora har blivit retad för sitt långa hår och därför vill klippa sig kort. Det hela började med att en av hennes kompisar hade klippt riktigt kort hår och efter det så började flickorna retas för att Isadora har ”hår ner till rumpan”. Mitt hjärta gick sönder när Isadora sa att hon ville klippa av allt sitt hår pga en sån sak. Isadora har ju alltid varit så stolt, nästan lite mallig, för sitt långa hår. Det känns så hemskt att hon känner så här nu.

Jag vill såklart inte förbjuda Isadora att klippa sig om HON verkligen vill det, men att hon ska klippa sig för att ingen ska reta henne känns så fel. Jag och Victor föreslog därför att hon ska klippa så att hon har lika långt hår som mig istället. På det sättet har hon inte längst hår, utan någon annan hon känner har lika långt, för som det är nu så känner hon inte nån med lika långt hår som hon själv. Det tyckte hon var en bra idé trots att hon först ville klippa sig lika kort som kompisen som retade henne.

Det gick ett par dagar innan Isadora sa något om sitt hår igen så först trodde jag att problemet var ur världen, men när hon nämnde det igen förstod jag att hon verkligen kände sig ful pga det som kompisarna hade sagt. Aj, aj, aj i mammahjärtat! Jag la upp vad som hade hänt på min insta story och fick helt fantastisk respons! Isadora blev så glad för alla meddelanden och hälsningar och nu är hon stolt över sitt hår igen. Hon vill inte klippa sig längre, men hon ser mycket framemot att gå till frisören och toppa det 🙂

Fotograf: https://www.wanderings.se

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Linda

  Men det är ju helt förskräckligt att bli retad för att ha långt hår, det är ju jätte fint med långt hår. Skönt att hon är stolt igen över sitt långa fina hår.
  Kram Linda

  Svara
 2. Josephine

  Åh stackars Isadora! Hon har ju helt ljuvligt hår! Tror definitivt att det handlar om avundsjuka! Skönt att hon känner sig stolt nu igen!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här