Okategoriserade

Restaurang- och biomys på en måndag

Det har varit mycket sjukstuga den sista tiden, men nu är barnen hos J och jag och Victor passade på att lyxa till det lite. Igår överraskade Victor mig med julbord på Liseberg och ikväll har vi ätit på Bon, samma restaurang som vår andra dejt för snart 1 år sen. Det var häftigt att sitta där och se bordet som vi suttit vid, det var så längesen men ändå inte! Vi reflekterade över att vi varit tillsammans i 10 månader nu men det känns som 10 år. Knäppt egentligen men det är så tydligt, jag har aldrig känt så här med en annan människa som jag känner med Victor.

Efter maten gick vi på bio och såg en riktigt bra skräckis, Stephen King’s Doctor Sleep. Det är en uppföljare på The Shining. Vi var båda ganska trötta så jag var först lite orolig för att jag skulle somna under filmen, men det kan jag säga att det var ingen risk! Filmen var så läbbig och spännande så man satt på helspänn nästan hela tiden! Jag kan verkligen rekommendera den filmen!

Nu ska vi hoppa i säng! Hoppas att ni har haft en bra start på er vecka också 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.