Recept på köttfärsbiffar á la Fitnessfighten

Ian trodde att jag bara fick äta kräftstjärtar hela denna månaden så han blev jätteförvånad när jag ställde mig och stekte biffar häromdagen. Haha! Nej, nej, nej, i World of Shapes kostprogram får man äta det mesta förutom socker, sås och ost. Det mesta brukar faktiskt fungera så länge det går att väga de olika livsmedlen. Den enda anledningen till att jag äter kräftstjärtar varje dag är för att jag är lat. Det går så himla snabbt att bara slänga på lite kräftstjärtar på toppen av salladen 🙂

Här kommer en variation på min sallad som jag brukar äta. Istället för kräftstjärtar äter jag dessa köttbiffar ihop med varm bulgur och sallad 🙂 Mums!

1 portion

150g mager färs max 10%
2 st soltorkade tomater i olja, avrunna och strimlade
1 msk färsk basilika hackad
1 msk vatten
1 äggvita

Blanda färsen med den hackade tomaten, basilika, vatten, äggvita salt och peppar. Forma biffar med händerna. Stek i medelvarm panna till fin färg ca 5-8 minuter på varje sida eller i ugn i ca 15-20 minuter på 175 grader.

Biffarna är riktigt goda, dom kan man äta även om man inte äter efter World of Shapes kostprogram 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Johanna

  Jag vill komma med en liten kommentar, utan att såra dig. Men jag skriver det rakt ut, det är skittrist att läsa en blogg och som man känner sig manad att kommentera/fråga något/ och aldrig någonsin få någon respons. Din blogg är den enda, typ, som man inte får nåt svar i?
  Jag tycker mycket om din blogg, man känner sig ”hemma” här, men det känns platt att det inte finns någon kommunikation.
  Kram

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Men nej! Nu blir jag faktiskt chockad! Jag svarar inte alltid direkt men jag svarar faktiskt på ALLA kommentarer. Om du går tillbaka ett par veckor så ser du det. Jag önskar att jag kunde svara på alla kommentarer direkt men jag hinner inte det så jag tar då och då en sittning och svarar på allt jag har fått in. Om du klickar i rutan för ”Meddela mig om nya kommentarer per e-post” så får du ett mail varje gång jag svarar på något du skrivit. Kram!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här