Rabattkod på Bubbleroom som även gäller på REAN!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar – 

Min mage växer som ogräs och jag avverkar kläder snabbare än en tonåring! Därför tänkte jag visa på några klänningar som kommer fungera finfint i sommar, även när magen blir ÄNNU större!

Dessutom har jag en grym rabattkod till alla mina läsare som även gäller på REAN på Bubbleroom!

Ange rabattkoden
 EMMAT
Så får du 10% på hela hemsidan, även rea!
* Gäller endast till och med imorgon (27:e maj). Går inte att kombinera med andra koder.

Dessa två klänningar är URSKÖNA! De klämmer ingenstans och är luftiga och underbara! Jag kommer bo i dessa i sommar 🙂 Jag tror även dom kommer funka att amma med om man knäpper upp knappen i nacken.

dsc02295
dsc02292
dsc01981
dsc01971

HÄR / HÄR

Denna sommarn kommer jag antagligen vara hemma mer på grund av corona och då känns det viktigt att ha några sköna “slänga-på-sig”-klänningar också. Denna leo-klänningen kommer bli en sån klänning som jag både använder när jag vill vara fin och när jag bara ska strosa runt hemma. Den är SUPERSKÖN och det tunna svala tyget kommer vara fantastiskt om det blir en varm sommar.

dsc02320
dsc02322
dsc02315

HÄR

Den svartprickiga klänningen är också en “slänga-på-sig”-klänning som jag både använder när jag ska ut på nåt och som mysklänning hemma. Den är så skön och jag älskar att man inte behöver nån BH i den. Brösten ser perfekta ut ändå tack vare smocken 🙂

Den röda kjolen är jag helt GALEN i 🙂 Jag köpte den precis men förstod redan när jag köpte den att den skulle vara för kort fram pga magen. Men det gör inget, jag ser framemot att ha den på mig när jag rullar barnvagn i augusti 🙂

dsc02303
dsc02307
dsc02280
dsc02281

Smocktop HÄR Kjol HÄR / HÄR

Jag älskar även den outfiten men om den vita kjolen ska passa hela graviditeten så får man nog gå upp två storlekar. Den är på gränsen för mig just nu 😛

dsc02326
dsc02334
dsc02328

Blus HÄR / Kjol HÄR

Missa inte heller detta inlägget med ännu fler sommarklänningar som passar gravidmagen, klicka HÄR!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här