Pyjamasparty på Sovkoncept

Helgen swischade förbi i ett nafs! Det blev en annorlunda helg eftersom min mamma blev sjuk, men som tur är så blev hon bättre igen och jag körde hem henne från sjukhuset i eftermiddags. Tack och lov! 🙂 Det känns ändå som jag hann med massor denna helgen, bl.a. var jag ju på ett festligt pyjamasparty på Sovkoncept som Eventolution hade anordnat 🙂 Dom fina bilderna har Therese tagit 🙂

pyjamasparty4
pyjamasparty2
pyjamasparty1

När vi kom fram bjöds vi på bubbel och fick varsin tjusig sidenmorgonrock med texten “Somebody’s Darling”. I butiken hade dom dukat upp med ett långbord och mat från Boho Bar – sååå fantastisk god mat!

pyjamasparty9
pyjamasparty7
pyjamasparty6
pyjamasparty8
pyjamasparty5
pyjamasparty12

Det blev massor av mingel och lite tävlingar, bl.a. ett musikquiz och sedan fick vi provligga en massor av sängar för att hitta en träkula som var gömd under en bäddmadrass. Den som hittade kulan skulle få ett fint pris! Herregud så svårt det var! Alla sängar var så mjuka och goa att den knappt kändes!

pyjamasparty16
pyjamasparty14
pyjamasparty13

Nu ångrar jag faktiskt att jag köpte min säng så sent som förra året utan att reka lite mer. Jag och Victor pratade om sängar när vi var på Upper House och låg i en helt gudomligt skön säng från Carpe Diem. Jag såg att dom hade såna på Sovkoncept och ångrade mig ännu mer… en sån hade jag velat ha!

Vi fick även ett grymt erbjudande till alla våra läsare! Ange ”Pyjamasparty” så får du 50% rabatt på valfritt påslakanset från Sovkoncept! Passa på 🙂

pyjamasparty15
pyjamasparty11
pyjamasparty10

Det var ett riktigt lyckat event! Det var så roligt att få träffa alla vänner och influencerkollegor igen, det var ett tag sen sist. Helt klart en perfekt spenderad fredagkväll!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här