Tredje graviditeten

Provpackat skötväskan

Igår provpackade jag lite i den nya skötväskan från SkipHop. Det känns fortfarande helt overkligt att jag ska bli tvåbarnsmamma! Jag vet om att jag är gravid, men det är liksom svårt att ta in att det som rör sig inne i magen faktiskt är en bebis! En riktig bebis! Och att den kommer komma ut! Men det känns lite mer på riktigt när jag håller på med alla förberedelser. Igår öppnade jag paketet med nyföddblöjor. Herregud så små dom är! Jag minns att dom var stora på Lucas när han föddes. Men det är så svårt att förstå att jag har haft en sån liten bebis och att jag kommer få en till!

Det kändes ganska så bra att provpacka skötväskan lite, men jag kände mig helt tom i hjärnan. Vad behöver man egentligen i en skötväska när man har en nyföding? Blöjor, våtservetter, rumpkräm, ombyten, kräkhanddukar, men vad mer? Jag kommer behöva packa amningskupor och bindor i början också. Och handsprit kanske är bra med. Men vad mer? När vi går ut med Lucas behöver vi ju knappt nåt!

När jag går ut med båda barnen så behöver jag en nappflaska till Lucas också så det packade jag i väskan nu. Jag provade också att sätta dit ett litet gosedjur i leksaksringen, men jag vill nog gärna ha en SkipHop-uggla här istället. Dom är så fina och könsneutrala.     

 Jag packade bara i stora facket igår, så det finns fortfarande massor av plats i alla andra fack och småfack 🙂  

  

 Åh, längtar jag ännu mer efter bebben!   /Skötväskan är en SkipHop Duo Signature i färgen Chevron. Skötväskan är sponsrad.

2 Comments

  • Sandra

    Påsar att slänga blöjor eller frakta smutsiga kläder i finns alltid i min skötväska. Även extra napp, en ihopvikbar tygpåse att bära grejer i, handkräm och i början en ren tröja till mig. Sen ett ton grejer till. Längtar tills alla är blöjfria och jag kan återgå till handväska igen. Men då är jag väl beroende av allt jag släpar runt på och lär behöva en bag. 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.