Poolhäng hela dagen

Idag blir det poolhäng hela dagen.   

 

 Stranden här är inte jättefin så vi bryr oss inte ens om att gå dit, inte nu när vi har så fin pool i alla fall. Men bara för att visa er hur den såg ut så gick jag dit och tog en bild, BIG MISTAKE! Sanden är nämligen svart och skållhet! Det värkar fortfarande i mina fötter efter sprungit dit och tagit en bild 🙁

   

Nej, tacka vet jag poolen 🙂 Här kan vi njuta av god mat, poolen, drinkar, wi-fi, finns även badvakt och som sagt nanny-service (som inte tänkt prova).

   

Idag beställde jag lätt grillad tonfisk sashimi 🙂 så gott med fisk här på Bali 🙂 Jag är hela tiden sugen på deras fisk, och vitt Jasmine ris med baliensisk chili. 

Ikväll ska jag få lite avkoppling med baliensisk massage, längtar redan!

 

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här