Plötsligt blev det svårt att böja sig!

Alltså nåt har hänt med min mage nu! Jag är helt säker på att den har typ pluppat eller så har den växt på höjden. Efter maten idag vid 16 så har det känts riktigt jobbigt att sitta, revbenen tar liksom i. Och att städa på golvet, böja sig ner och sånt, det blev plötsligt asjobbigt! Så kändes det inte alls igår eller innan idag! Jag hoppas att det är så att magen bara är kvällssvullen för det känns lite jobbigt om jag ska få problem med att böja mig redan nu!

Så här har magen växt hittills. Det ser ju faktiskt ut som att den går lite högre upp den här veckan än förra. Men sista bilden togs igår och det är ju idag som det känns så annorlunda. Ska bli spännande att se om det verkligen har hänt nåt mer! Men det får ni se på söndag!    Förutom det med att böja sig, så känner jag igen känslan i magen från förra graviditeten. Jag känner mig typ mätt ända upp i halsen och det var då som halsbrännan började förra graviditeten. Det känns som det snart är dags för dom där sura uppstötningarna… usch… snälla snälla inte än 🙁 Jag som bara gillar surt just nu. Då kommer jag få sluta med min hallonjuice och sura frukter som jag gillar 🙁 Nä, nu håller jag tummarna för att det bara är en kvällssvullen mage jag har att göra med, annars har den verkligen växt snabbt idag haha!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Jenny

    Om du får halsbränna – ät Omeprazol 20 mg. 1 kapsel om dagen. Det gjorde jag från typ vecka 18 och fram till förlossningen. Hjälpte mig.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här