Brasilien,  Resor

Pilla pilla pilla – aj aj aj!

Lucas har ju jämt ratat snutten. Napp och snutte är inte hans grej helt enkelt. Istället har han fastnat för pappas och sina egna bröstvårtor. Han ligger och pillar på dom när han ska sova. På mig hittade han en leverfläck som står ut lite som han gärna pillar på. Jag har inte haft nåt emot det för han har pillat så försiktigt, men sen några veckor tillbaka har han börjat riva och liksom vicka på den så att den har blött och gjort ont. Jag är lite orolig att han ska pilla av den eller att bakterier ska komma in så nu har jag bestämt att jag ska gå till vårdcentralen när jag kommer hem och beställa tid för att ta bort den. Det är ohållbart att ha det så här. Jag måste gå med plåster vissa dagar för att han inte ska pilla!

20140721-160828.jpg

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.