Pierre Robert hos Matsmart + 10% extra rabatt!

 – Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar –

Nu har Matsmart en dunderbra kampanj som ni INTE får missa! Just nu säljer dom ut förra årets kollektion av allt från ullunderställ till underkläder och strumpor, ni hittar det HÄR! Perfekt eftersom Isadoras ullunderställ har blivit uppätna av några dumma pälsängrar… *suck* Har ni haft problem med såna? Jag blir tokig för så fort det känns som vi är av med dom så är dom tillbaka, men än så länge har dom enbart ätit på ullunderställen…

Idag fick barnen sina nya ullunderställ och dom var såååå glada! Mina barn älskar verkligen att få nya kläder och jag älskar när jag kan fynda 🙂

Just nu får ni dessutom 10% rabatt utöver det billiga priset om ni använder rabattkoden “MS10April19“. Gäller till och med söndag!

org_dsc02079
org_dsc02087
org_dsc02085
org_dsc02076


Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Johanna

  Åh jag är suuuupernoga med förvaring av ull. Skulle nog göra något rejält garderobsstäd om det hände mig.

  Älskar deras ull 🙂 I gör det inte, men förvarar väl och hoppas A gillar 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Men hur förvarar du ull? Jag tror inte vi kan bli av med dom helt för dom gillar tydligen att bo i springorna mellan bräderna i golvet och där kommer jag inte åt (vi har ett gammaldags golv) på övervåningen. Det är bara Isadoras ullunderställ som är drabbat men jag vill förstås inte att något mer ska drabbas…

   Svara
   • Johanna

    Ull som används – vädrar ofta. Har dem i ställning där de vädras i skåpet och så vädrar jag ute vid behov på tvättställ. Noga med att inte blanda med andra kläder – smutsig ull eller smutstvätt lockar dit pälsängrar.

    Ull som inte används har jag i vakuumpåse med cederträ och vädrar ibland.

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här