Perfekta vår/sommaroufit festoutfits!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Det har kommit in så mycket fina vår- och sommarklänningar nu så jag var bara tvungen att beställa lite. Vi ska ju på bröllop i sommar och även om jag redan tror att jag har hittat en klänning som kommer funka så kunde jag inte låta bli att köpa den rosa kjolen också! Den kändes om möjligt ÄNNU mer perfekt för bröllopet! Dessutom går den förmodligen finfint ihop med off-shoulder toppen som jag köpte 🙂 Jag beställde även den vita kjolen och den vita klänningen på bilderna nedan. Jag tror att den vita kjolen kan vara en sån där bra kjol att ha i sommar när jag är preggo, den ser lagom lång ut för att få plats med en mage under 🙂

vårb2
vårb7
vårb3
vårb10

Rosa långkjol HÄR paljettop HÄR / Vit kjol HÄR Vit flowertop HÄR / Chiffonsjal HÄR / Klänning HÄR

Ni har väl inte missat att Sandra Willer släppt en egen kollektion ihop med Bubbleroom där hon blandar pastelliga färger med leopard. Jag kunde inte låta bli att inspireras även om jag varit lite emot leopard ett tag. Jag beställde både klänningen och kjolen och så får vi se vilken jag gillar bäst 🙂

Kjol HÄR / Stickad tröja HÄR

Och här är off-shoulder toppen som jag fullkomligt ÄLSKAR! Jag kommer bo i denna!

vårb5
vårb11
vårb1
vårb6

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Tips! Om du är ny kund får du 10% rabatt om du använder koden ”NEWWEB” 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här