Påfyllt lager med massa Löwengrip C&C med upp till 76% rabatt

 – Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar –

NU, precis exakt just nu fyllde Matsmart på sitt Löwengrip C&C lager med massor av skönhetsprodukter med upp till 76% rabatt, men det gäller att vara snabb om man ska hinna roffa åt sig något 🙂 Jag har redan lagt min beställning och kände mig extra nöjd med att jag dessutom fick fri frakt på hela mitt köp 🙂

Jag har hört gott om deodoranten så jag passade faktiskt på att köpa 5 stycken av den, mer än så kunde man inte köpa 🙂 Dessutom köpte jag shampoo, balsam, “Soothing” balm för röda prickar och hårinpackning. Om ni också vill fynda får ni skynda på 🙂

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Lin

  Har en fråga till dig som ambassadör för axkid. Hur är det med maxvikt/maxlängd; min son är närmare 110 cm lång och väger 21 kg. Han är 3 år. När han passerar 25 kg eller 125 cm; måste han vändas framåt då? Om ja; gäller det bara axkid? Såg att det finns en del stolar (som kan monteras både bakåtvänt och framåtvänt) som har maxvikt 36 kg/11 år.

  Tacksam för svar. 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej Lin! Jag ska dubbelkolla med Axkid, men jag har inte hört att det finns några bilbarnstolar som går upp till 36 kg som går att använda bakåtvänt. Jag sökte lite nu och hittade inget, du får gärna länka 🙂

   Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej igen! Ursäkta att jag dröjde lite med svaret. Jag hann inte svara dig pga Italien-resan dagen därpå, men nu har jag stämt av med Axkid och så här är det:

   Det beror givetvis på vilken bilbarnstol det är men maxvikten för att sitta bakåtvänt i de bilbarnstolar som nu finns på marknaden är 25 kg och längden är ca 125 cm.

   Mycket beror på hur barnet växer, barn med lång rygg kan sitta kortare än barn men kortare rygg och långa ben. Det går att växa ur bilbarnstolen på olika sätt beroende på hur barnet växer. Så länge det inte är obehagligt för barnet är det inte farligt att axlarna tar i nackstödet men samtidigt ska det inte göra ont för barnet att sitta i bilbarnstolen. Det är fem gånger säkrare att sitta i en bakåtvänd bilbarnstol och just därför ska barnen sitta så långt som det är möjligt, gärna till 6 års ålder om det går!

   Kombistolar som går upp till 36 kg innebär att du vänder efter 25kg till framåtvänt. Det är bättre att efter att barnet växt ur den bakåtvända bilbarnstolen byta till bältesstol eftersom den monteras med bilens trepunktsbälte vilket är bättre än att använda en tung kombistol framåtvänd.

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här