På väg till playdate

Idag är jag och Lucas uppe tidigt! Ja, för oss är det tidigt nu, i alla fall att vara ute redan kl 10 när det är jullov. Men det är lika bra att ställa dygnet rätt lagom till dagis börjar igen på tisdag. Jag har egentligen blivit lite mer morgonmänniska sen jag fick barn, men just nu har jag så svårt att sova på natten så då blir det att man kommer upp senare.

 

  Idag har vi bestämt träff med en annan gravid mamma och hennes dotter. Vi ska hem till dom på lunch och jag och Lucas har med oss bullar som vi har bakat. Det kommer bli jättemysigt och det är roligt för barnen att få busa lite 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här