Grill i vårsolen!

Nu är jag på väg hem igen, nu blir det grill i vårsolen! Äntligen vår här i Göteborg! Eller åtminstone hoppas jag att våren har kommit för att stanna! Tanken slog mig idag att jag har ingen gravidjacka att använda om det har blivit vår nu, då får jag snällt gå runt i min vinterkappa eller använda nån av mina jackor som inte går att stänga…. Hmmm… Vilket dilemma! Jag har aldrig tänkt på att det skulle hinna bli vår innan min bebis kommer och nu är ju magen verkligen stooooor!    

Ikväll ska jag kika in på MominStyle och se om dom har fått in nån smart vårjacka. Deras vinterjackor var så himla smarta, när man är preggo så justerar man jackan med en dragkedja så att gravidmagen får plats och när man inte är preggo längre så justerar man tillbaka och då blev jackan en vanlig jacka igen! Jag såg att en hel del av vårkollektionen har kommit in nu så det blir lite shopping ikväll oavsett.

Ni har väl inte glömt att ni läsare har 20% på MominStyle fram till och med sista mars?! Rabattkoden är ”Påsmällen20” och gäller på ordinarie priser 🙂

/Inlägget innehåller reklam

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Linda

  Åååå underbart med grill, vi har grillat mest hela vintern *S* äsch skit i vårjackan, köp ny efter du förr;) Roligare;)
  Trevlig helg, fina du!

  Svara
 2. SandraS

  De där jackorna är himla smarta! Vet de som använder sig av sina även efter att bebis har kommit, då som “bärselejacka”! Perfekt om det är kyligt, bebisen får då plats innanför din jacka 🙂 Fin bloggen är förresten ?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här