Outfit till nästa dejt

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Sist jag skulle på dejt insåg jag att jag har hela garderoben full med snygga jobboutfits och några partyklänningar, men inte EN enda outfit för att gå på dejt! Så kan jag ju inte ha det! Nej, nej, nej! Så förra veckan beställde jag några klänningar som jag provat i helgen. Jag tänkte “lilla svarta går alltid hem”. Vad tycker ni? Kan jag ha någon av dessa på nästa dejt? Jag har ingen aning när det blir, men jag är ju lite modigare nu så förhoppningsvis rätt snart 🙂

Den här första klänningen ÄLSKAR jag! Jag tycker den är alldeles perfekt för en dejt på restaurang. Ringningen är helt fantastisk, så elegant men ändå sexy! Den liknar ingenting som jag har i min garderob sen innan. Den ser dyr ut men kostade mig bara 149 kr! Den är nämligen på rean nu! 🙂 Ni hittar den HÄR!

org_dsc00057
org_dsc00067

Klänning nummer två var också ett riktigt fynd! Den här fantastiska klänningen kostar endast 159 kr! Ni hittar den HÄR! Mitt tips med denna klänningen är att köpa en storlek mindre än ni brukar. Den var lite stor på mig, men den är stretchig så jag behöll den storleken som jag har köpt ändå 🙂

org_dsc00073
org_dsc00078

Sist men inte minst köpte jag denna kjolen! Den kommer jag nog inte spara till någon dejt, det får bli en jobbkjol 🙂 Den hade absolut funkat till dejt också, men eftersom den går lite längre ner på knäna och jag är oftare på jobbet än på dejt så tänker jag passa på att använda den redan nästa vecka 🙂 Kjolen hittar ni HÄR!

Vilken klänning tycker ni att jag ska ha på nästa dejt?

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Karin H

  Båda var snygga men den första klänningen med en lite annan uringning var top notch! ?????
  Kjolen var ju skitsnygg! Den blev jag sugen på, får kolla vad klädkontot har för resuser efter lön. ??

  Svara
 2. Lisa

  Tycker den första var himla fin, snyggt men inte föööör uppklätt liksom ? Men varför kan du inte ha kläder på både jobb och dejt/till vardags? ?? Jag själv har “uniform” på jobbet och vet inte hur jag skulle tänka om mina kläder ?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här