Outfit: Passar detta till gruppmiddag med jobbet?

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Imorgon ska jag på gruppmiddag med mitt jobb som jag är ledig ifrån. Jag står alltid och gräver i min garderob i sista minuten för jag tycker aldrig att jag har något att ha på mig. Kruxet är att alla andra kommer ha skjorta och kavaj och det gillar ju inte jag, men den här gången så känns det faktiskt som att jag vet vad jag ska ha på mig. Det är inte skjorta och kavaj, men det är snyggt men ändå ungdomligt. Inte för att jag är värsta ungdomen längre, men jag verkar tro att jag är det haha!

Vad tror ni om röda off-shoulder top, svarta jeans med slit, stövletter och örhängen? Passar det till gruppmiddag med jobbet? Jag tycker att stövletterna och örhängena lyfter outfiten så att den blir lite mer proffsig 🙂

Länkarna till outfiten: Off-shoulder top, svarta jeans, stövletterörhängen?

Ny kund hos Bubbleroom? Ange rabattkoden: NEWWEB för 10% rabatt!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Tea

  Nej, det är inte professionellt att ha bara axlar på en jobbmiddag. Topen är jättefin men passar bättre på middag med vänner.

  Svara
 2. Nina

  Jättefin outfit! Stövletterna är ursnygga och den röda färgen är helt rätt. Du kommet att sväva runt som en ungdomlig färgklick i den blusen!
  Om alla andra har skjorta och kavaj och snyggbyxor hade jag nog inte tagit jeans. Om de andra har jeans så hade jag också tagit det men utan slit.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här