Nytt erbjudande frán Glossybox!

Jag har ju skrivit innan att jag skulle vilja prova på Glossybox. Jag hade egentligen tänkt vänta tills vi kom hem till Sverige, men nu funderar jag på om jag inte skulle slå till redan nu. Glossybox har ett nytt erbjudande just nu att om man startar en 6- eller 12 månaders prenumeration nu så får man en extra box på köpet 🙂 Ange koden AFFJUNE för att ta del av erbjudandet!

glossybox rabattkod erbjudande

 

Ni som har testat Glossybox. Vad tycker ni? Bra eller dåligt? Värt sitt pris? Dom är ju billiga.

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Bloggande 4barnsmamma

  Har aldrig testat Glossybox men många verkar gilla det. Själv tycker jag att det skulle vara svårt att hinna använda allt:)

  Svara
 2. Mia

  Jag hade det ett tag, det är ibland värt det, ibland inte! Beror ju på hur stor användning man har för det som ligger i lådan. Men det är kul att få en present varje månad! Testa tycker jag du ska göra! Jag har nu istället Vidunbaby box till min son, en liknande sak fast för bebisar där sakerna är anpassade för åldern han är i. Önskar bara att jag hade upptäckt den tidigare då min son är 9 mån och man bara får boxen tills 12 mån

  Svara
 3. Jannice

  Jag prenumererade ett tag och vissa boxar var riktigt bra och andra var rätt så tråkiga. Jag sa upp det för att spara lite pengar men är bra sugen på att köra igen 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här