Okategoriserade

Nybadad liten plutt

Den här gången tyckte Lucas att det var mkt mysigare att bada 🙂 han tittade förvånat på oss men såg ut och tycka att det var spännande iaf! Vi doppade till och med öronen på honom!

20130324-204634.jpg

Idag har jag mått mycket bättre, känns verkligen som att det är på väg åt rätt håll 🙂 Nu kanske jag kan börja ordentligt med mammalivet och inte bara vara mjölk-kossa! Oj, vad mycket det är att göra med en liten bebis man är verkligen inte ledig när man är mammaledig. Jag tycker det är superskoj att hålla på med Lucas!

Imorgon ska jag försöka få ihop min förlossningsberättelse 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.