Ny period som VIP-bloggare hos Sojka & Walles

Nu har Sojka & Walles utsett sina nya VIP-bloggare för den här perioden 🙂 Jag är en av dom som får vara med en period till 🙂 Och det är jag kanonglad för, särskilt eftersom jag inte har fått chansen att vara med på någonting än eftersom jag har varit här hela tiden haha! Det enda som är lite synd är att jag inte fått chansen att träffa alla dom gamla VIP-bloggarna, men det är ju fortfarande många som är samma. Ska bli superkul att få träffa dom i höst!

Några av dom här bloggerskorna är riktiga bloggkändisar och det känns nästan lite pirrigt att träffa dom! 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här